PROMILLEKJØRTE: Artisten i 40-årene er dømt til fengsel i 28 dager for promillekjøring og hasjrøyking. I tillegg mister han retten til å kjøre bil i to år og åtte måneder.
PROMILLEKJØRTE: Artisten i 40-årene er dømt til fengsel i 28 dager for promillekjøring og hasjrøyking. I tillegg mister han retten til å kjøre bil i to år og åtte måneder.Vis mer

Norsk artist tatt med 2,18 i promille

Mannen i 40-årene ble dømt til 28 dagers ubetinget fengsel for å ha kjørt bil etter å ha drukket alkohol og røykt hasj.

SEOGHØR.NO: Lørdag 4. august i år ble den norske artisten i 40-årene tatt for promillekjøring av politiet i Porsgrunn. Da hadde han kjørt nesten 10 km fra Skien sammen med kjæresten sin.

I domspapirene går det fram at det ble tatt en blodprøve av ham samme natt. Den viste en alkoholkonsentrasjon på 2,18 i promille. Tidligere samme kveld hadde han drukket både øl og vin sammen med kjæresten. Artisten innrømmet også å ha røykt hasj samme kvelden.

Artisten ble tatt av politiet på Shell-stasjonen ved Kulltangbrua i Porsgrunn.

Nylig ble mannen dømt til fengsel i 28 dager. I tillegg fikk han en bot på 10.000 kroner for brudd på veitrafikkloven. Artisten mistet også retten til å ha sertifikat for en periode på to år og åtte måneder.


Dersom han skal kunne kjøre bil igjen må han avlegge ny førerprøve slår retten fast.
Dommen falt nylig som en tilståelsesdom, men i rettsdokumentene går det fram at han ville fått en tilnærmet lik straff likevel – 30 dagers fengsel.

Den domfelte artisten har ikke svart på Seoghør.nos henvendelser. Da vi var i kontakt med managementet hans fredag formiddag visste ikke de noe om dommen.


Følg Se og Hør på Facebook
, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.