Artist tiltalt for fyllekjøring:

Norsk artist skal ha krasjet luksusbil i beruset tilstand

Hadde 2,22 i promille to timer etter at hun krasjet inn i en eller flere biler i Oslo, ifølge tiltalen fra Oslo tingrett.

TILTALT: En norsk, kvinnelig artist i 30-årene skal ifølge en tiltale fra Oslo tingrett ha krasjet en luksusbil mens hun kjørte i fylla. Foto: Se og Hør
TILTALT: En norsk, kvinnelig artist i 30-årene skal ifølge en tiltale fra Oslo tingrett ha krasjet en luksusbil mens hun kjørte i fylla. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): En kjent norsk kvinnelig artist i 30-årene er tiltalt for å ha kjørt i beruset tilstand og for forulemping av offentlig tjenestemann, etter en hendelse i Oslo sentrum i fjor høst.

Det var VG som først omtalte saken i Norge.

Ifølge tiltalen kjørte kvinnen en luksusbil i Bernt Ankers gate i Oslo 29. september i fjor «til tross for at hun var påvirket av alkohol og/eller andre berusende eller bedøvende midler».

Høy promille

Hun skal også ha kjørt inn i en eller flere biler på stedet, noe som førte til materielle skader på bilene, ifølge tiltalen.

Politiadvokat Tone-Anne Stene i Oslo politidistrikt sier til Dagbladet at politiet ikke kan utelukke at det er snakk om materielle skader på flere biler.

En blodprøve som ble tatt av henne to timer etter kjøringen viste at hun hadde 2,22 i promille, heter det i tiltalen.

Hun er også tiltalt for forulemping av offentlig tjenestemann, etter at hun skal ha ropt til to politibetjenter. Ifølge tiltalen «skrek og/eller kjeftet» hun også på en av politimennene og satte seg kraftig til motverge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer