Gustav Magnar Witzøe:

Norges rikeste svarer på homoryktene

Kjendisstylist Jan Thomas er blant teamet bak, når Gustav Magnar Witzøe lanseres som modell.

GODE VENNER: Gustav Magnar Witzøe og Jan Thomas har blitt gode venner, og nå er sisnevnte også i teamet bak lanseringen av Gustav som modell. At flere har spekulert i hvorvidt de to er mer enn bare gode venner, bryr de seg imidlertid lite om. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GODE VENNER: Gustav Magnar Witzøe og Jan Thomas har blitt gode venner, og nå er sisnevnte også i teamet bak lanseringen av Gustav som modell. At flere har spekulert i hvorvidt de to er mer enn bare gode venner, bryr de seg imidlertid lite om. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

25-årige Gustav Magnar Witzøe er landets rikeste mann.

Den unge trønderen med tiden har blitt et kjent ansikt i norsk offentlighet, og det står ikke på valgmulighetene for laksearvingen. 25-åringen fra Frøya i Trøndelag er av typen som vanligvis ferdes med kjendiser, eller som stiller til intervjuer med pressen.

Det har han imidlertid gjort et unntak på nå.

I et lengre intervju med Dagbladet Magasinet, åpner han opp om både drømmer, karriere, homorykter og om hvordan det har vært å vokse opp som det han omtaler som en «vanlig gutt», men med Norges største aller største formue.

Lanseres som modell

Selv om milliardene har kommet fra sin far, Gustav Witzøes (64) satsing på lakseoppdrett, har ikke den jordnære 25-åringen hatt noen klar fremtidsvisjon.

Ved at han, i tillegg til å være milliardærarving, har et vakkert ytre, har han imidlertid noen ekstra strenger å spille på.

Nå prøver Gustav seg nemlig som kampanje- og catwalkmodell, og med seg på laget har trønderen ingen ringere enn tidligere modell og kjendisstylist, Jan Thomas (51).

Det var Gustavs frisør som introduserte ham for kjendisstylisten. Og det hele var gjort godt skjult for å unngå at den kjendis-sky laksearvingen skulle trekke seg. Det som begynte med en garderobegjennomgang, ble gradvis utvidet til et større samarbeid mellom de to.

I dag er 51-åringen, sammen med modellagent, Alexander Norheim (31) fra modellbyrået Team Models blant dem som legger strategien for Gustavs modellsatsing.

Straight up

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Og de to legger ikke skjul på at de har troen på Gustav. Til Magasinet forteller de at de ser for seg en merkevare som ligner milliardærarvinger - og supermodell-søstrene Bella (21) og Gigi Hadid (23).

- Ikke noe galt i det

At et samarbeid med ham ville kunne føre til spekulasjoner i legning og om de to er et par, er noe Jan Thomas var forberedt på, og sannsynligheten for temaet ble ikke mindre av at Jan Thomas i januar hintet til Se og Hør om en ny, hemmelig kjæreste.

- Tidlig sa jeg til Gustav: «Du må tenke over konsekvensen ved å jobbe med meg, for det vil oppstå spekulasjoner om vi er sammen», forteller Jan Thomas til Magasinet.

👀👀

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Men ryktene om hvorvidt han er homofil, og et mulig forhold med 51-åringen, tar Gustav selv med slående ro.

- Hvis noen kaller meg homo, så er ikke det noe jeg oppfatter som nedverdigende. Homofil er noe man er, ikke noe man velger. Det er ikke noe galt i det.

I januar kom de to vennene sammen til Se og Hørs kjendisgalla. På spørsmål om han da hadde kjæreste, flirte Gustav.

- He-he, det har jeg ikke, sa 24-åringen, og la til at han heller ikke aktivt er på leting etter en for øyeblikket.

- Ikke noe mer enn andre, single mennesker, i så fall, sa han og smilte.

Ingen karrierepress

Selv om Gustav ikke har en soleklar fremtidsdrøm, og gjerne vil prøve ut forskjellige retninger, er han altså tydelig ikke redd for å prøve seg frem i ulike bransjer.

Han har hatt det han omtaler som en «trainee-stilling» i farens selskap Kverva, men har ingen umiddelbare planer om å involvere seg i familiebedriften, utover dette.

- Men det er kjekt å prøve det, og jeg lærer veldig mye. Jeg trives, sa han til Se og Hør under årets kjendisgalla.

I juli i fjor kunne Dagens Næringsliv også melde at Gustav Magnar og kompanjongen Mats Østgaard Pettersen (37) hadde kjøpt selskapet Solsiden AS, som driver med utleie av bar- og restaurantlokaler i Trondheim.

Trønderen har også investert i flere norske oppstartsselskaper.

At det kanskje kan minne om farens egen gründervirksomhet, skyldes ikke familiært press, skal vi tro Gustav selv. Til Se og Hør fortalte han nemlig at han ikke kjenner på press fra familien om å lykkes karrieremessig.

- Nei, det gjør jeg egentlig ikke. Jeg tror de er stolte av meg av andre grunner enn om man kun skal lykkes i arbeidslivet. Jeg tror det er viktig for dem at jeg har det bra med meg selv, og ikke minst at man er en person som oppfører seg ordentlig, understreker Gustav.

LES OGSÅ: Gustav Magnar (24) er Norges rikeste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer