Gustav Magnar Witzøe:

Norges rikeste (24) letter på sløret om privatlivet

Gustav Witzøe åpner opp om forholdet til penger, sivilstatus og fremtiden i familiebedriften.

TRER INN I RAMPELYSET: Gustav Magnar Witzøe har vist seg særdeles mediesky de siste åra. Her er han avbildet sammen med Tone Damli i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla i januar. Foto: Astrid Valler
TRER INN I RAMPELYSET: Gustav Magnar Witzøe har vist seg særdeles mediesky de siste åra. Her er han avbildet sammen med Tone Damli i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla i januar. Foto: Astrid Valler Vis mer
Publisert

(Se og Hør): - Dette er definitivt det første, offentlige kjendisarrangementet jeg deltar på, sier Gustav Magnar Witzøe (24) til Se og Hør og ler.

Selv om han etter hvert er blitt et kjent ansikt i norsk offentlighet, har 24-åringen ikke for vane å bli observert i selskap med den såkalte fiffen. Han gir sjelden intervjuer, og posering på den røde løperen inngår heller ikke i lista over daglige aktiviteter og gjøremål.

Foruten å dele små drypp fra sitt liv på Instagram, trives Gustav Magnar tilsynelatende med et liv utenfor medienes søkelys.

Invitert av Jan Tomas

Når Se og Hør møter laksearvingen under Se og Hørs Kjendisgalla, er han i utgangspunktet nølende til å stille opp for et kort intervju.

- Hvorfor tar du steget inn i rampelyset og deltar på et slikt arrangement først nå?

- Nei, jeg har blitt kjent med Jan Thomas, da. Også var han veldig snill og inviterte meg hit. Da tenkte jeg at: «Det er jo hyggelig», sier Witzøe og smiler.

- Dumt å være sint

De siste åra har trønderen toppet lista over de rikeste unge i landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer