Norges realityfavoritt

Tshawe Baqwa er Norges største realityfavoritt melder bettingselskapene.

FAVORITT: Tshawe er Norges store realityfavoritt. Foto: Se og Hør
FAVORITT: Tshawe er Norges store realityfavoritt. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: "Skal vi danse"-og "Madcon"-stjernen Tshawe Baqwa (27) er utvilsomt Norges største realityfavoritt.

I hvert fall hvis man skal tro spillene hos NordicBet.

Hele 95 prosent av spillerne hos NordicBet har satt inn pengene på "den svarte vikingen" som vinner av årets runde av "Skal vi danse". Og ifølge bettingsselskapet strømmer fortsatt spillene inn på tross av at oddsen nå er senket ned til 1.55 ganger pengene i vinnerodds.

- Vi har vel aldri før sett en så klar favoritt til å vinne noe tv-program, og oddsspillerne har de siste ukene overhodet ikke vært i tvil på hvem som kommer til å vinne "Skal vi danse", sier Kim Rud Petersen, markedssjef i NordicBet, i en pressemelding.

- I starten av serien var jo Mona Grudt favoritt hos spillerne, men ikke engang Miss Universe-smilet hennes kan nå ta spillernes glede vekk fra den nye norske superstjernen Tshawe Baqwa, sier Petersen.

Også Unibet mener Tshawe sterke odds, og tror han og Mona Grudt blir de som kommer til finalerunden av danseprogrammet 24. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer