BLIR KOLLEGER: Mira Craig får god hjelp av "Idol" og "Norske Talenter"-veteranen Jan Fredrik Karlsen når hun i september debuterer som jurymedlem i TV 2s nye talentkonkurranse. Peter Peters er tredje dommer på laget. Foto: SCANPIX
BLIR KOLLEGER: Mira Craig får god hjelp av "Idol" og "Norske Talenter"-veteranen Jan Fredrik Karlsen når hun i september debuterer som jurymedlem i TV 2s nye talentkonkurranse. Peter Peters er tredje dommer på laget. Foto: SCANPIXVis mer

Norges nye superpar

Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen slår seg sammen på TV.

SEHER.NO: Popartisten Mira Craig har gjort suksess både som popartist og låtskriver i fjorårets Melodi Grand Prix, men nå vil hun satse på en ny karriere - som TV-dommer.

26-åringen er en av de tre jurymedlemmene i TV 2s nye talentjakt "X Factor", som ledes av Charlotte Thorstvedt.

Med seg i juryen har Mira også Madcon-manager Peter Peters og Jan Fredrik Karlsen - som tidligere har bedømt deltakere i "Idol" og "Norske Talenter" på samme kanal.

- Vi fungerer bra sammen og utfyller hverandre. Vi er alle tre i bra kontakt med dagens musikkmiljø og er på jakt etter det talentet som har det lille ekstra, x-faktoren som vi kan hjelpe til å få suksess, sier hun til VG.

Og Mira - som i disse dager er travelt opptatt med å lansere sin nye single, "I'm the One" og å spille inn dokumentar om sitt liv -har mange råd å gi håpefulle popspirer.

Til Seher.no råder hun blant annet alle å tenke seg godt om før de vurderer å hoppe fra scenekanten slik hun gjorde i 2006 - og måtte gå på krykker i tre uker.

- Jeg angret jo litt akkurat når jeg lå på bakken etter stagedivet og ikke hadde pust på et halvt minutt og trodde jeg hadde brukket ryggen. Da angret jeg litt, humrer Mira til Seher.no.

"X Factor" har premiere i september.

Hør Mira fortelle om sitt flaueste øyeblikk her:


[obj:media:7576]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.