SAMMEN: Jenny Skavlan har blitt kjæresten med Thomas "Fingern" Gullestad. Her er de to sammen (han i pingvindrakt) under innspilling av reklamefilm for Tribber.  Foto: Tribber.com
SAMMEN: Jenny Skavlan har blitt kjæresten med Thomas "Fingern" Gullestad. Her er de to sammen (han i pingvindrakt) under innspilling av reklamefilm for Tribber. Foto: Tribber.comVis mer

Norges nye stjernepar

Jenny Skavlan falt for rapper.

SEHER.NO: Grandiosa-baben Jenny Skavlan (21) har blitt sammen med tidligere "Klovner i kamp"-medlem Thomas "Fingern" Gullestad (27), melder VG.

Den vakre brunetten skal ha vært venn med Gullestad i lengre tid, og det er først de siste månedene at søt musikk skal ha oppstått mellom de to.

Skavlan skal også ha vært i LA for å besøke kjæresten nylig, og der spilte de to inn en reklamefilm for den amerikanske nettauksjonsiden Tribber.com.

I videoen, som også ligger på YouTube, kan en se Skavlan dukke opp når en nerdegutt søker etter "Sexy Babe" på Google.com.
Og det er nok mange som kan være enige om at brunetten er enda flottere enn i Grandiosa-reklamen, som hun ble norgesberømt for.

Se pizzareklamen her! (ekstern lenke)

- Jøsses. Full pakke-reklamen blekner fullstendig nå, kommenterer en bruker på YouTube.com etter å ha sett reklamefilmen.

Også Jennys nye kjæreste har en rolle i filmen. Han spiller en dansende pingvin. Årsaken er den at Tribber.com bruker en pingvin i logoen sin.

LES OGSÅ: - Grandis-reklamen blekner fullstendig

Under kan du se den morsomme reklamefilmen: