Norges mest sexy kvinne

Bladet Mann har kåret Mira Craig til Norges mest sexy kvinne. Det synes hun er kult!

MEST SEXY: Mira har rytme i kroppen, og liker ikke å dekke seg til på scenen. Det har gitt henne mange fans! Foto: SCANPIX
MEST SEXY: Mira har rytme i kroppen, og liker ikke å dekke seg til på scenen. Det har gitt henne mange fans! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Viser kropp!

SEHER.NO: Mira Craig rister på rumpa og viser seg lettkledd i sine videoer og på scenen. Og det virker! For nå har bladet Manns lesere kåret henne til årets mest sexy kvinne.

Hun forteller bladet at hun synes Norge er litt kjedelig, fordi det er så kaldt her:

- Man får ikke sjansen til å være sexy. Det er varmt én måned i året, og da kaster alle klærne.Jeg liker å være fri. Man er ikke like fri med masse klær på, sier Mira.

Hun står foran en stor stemme-operasjon, men er ikke redd for den. Derimot har problemene med stemmen ført til at hun har endret på livsstilen.

- Jeg er blitt flinkere til å prate lavt og rolig, og til å gjøre øvelsene mine. Jeg har sluttet å drikke også, jeg har ikke drukket på seks måneder, forteller Mira.

Her er Manns mest sexy kvinner 2006:

1. Mira Craig

2. Berte Rommetveit

3. Tone Damli Aaberge

4. Sandra Lyng Haugen

5. Synnøve Skarbø

Tidligere vinnere inkluderer  Ane Dahl Torp, Kari Traa og Mia Hundvin.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer