DYKTIG: Ane er en av Norges beste skuespillere. Her med Kristoffer Joner fra TV-serien "Kodenavn Hunter". Foto: NRK
DYKTIG: Ane er en av Norges beste skuespillere. Her med Kristoffer Joner fra TV-serien "Kodenavn Hunter". Foto: NRKVis mer

Norges mest sexy kvinne

Ane Dahl Torp vant kåringen i bladet Mann for andre gang.

SEHER.NO: Den nygifte skuespilleren Ane Dahl Torp (32) stakk av med seieren som Norges mest sexy kvinne. Vinneren selv synes det er veldig moro.

- Det er utrolig stas å bli kåra - også for andre gang! Men det må være noen av MANNs lesere som har høye mobilregninger, for jeg har jo ikke gjort det så skarpt i andre sånne kåringer, sier den dyktige skuespilleren i intervjuet med Mann.

- Min mor mener det tyder på at dere må ha en utsøkt lesergruppe. Og jeg er enig, jeg tror det sier mer om leserne enn om meg.

Ane har gjort seg bemerket som en av Norges desidert beste film- og tv-skuespillere. Hun har to ganger vunnet Amanda-prisen for "Årets kvinnelige skuespiller" og en gang har hun blitt tildelt "Årets filmpris".

Blondinen som liker å være litt tøff, sier videre i intervjuet at hun er lei av at at folk konverserer så høflig med hverandre, og at det må være lov å slippe seg litt løs.

- Hvor lenge er det siden du danset med hendene over hodet - og når gjør du det igjen? Jeg håper ikke jeg slutter med det, selv om jeg får barn og lever et liv med rumpekrem og kroppsvæsker og ømme kjærtegn uten seksuelle undertoner.

Norges mest sexy kvinner:

1. Ane Dahl Torp
2. Mira Craig
3. Tone Damli Aaberge
4. Christina Vukicevic
5. Sandra Lyng Haugen
6. Charlotte Thorstvedt
7. Pia Haraldsen
8. Anne Rimmen
9. Marte Stokstad
10. Lise Karlsnes

LES OGSÅ: 00-tallets vakreste damer