<strong>FANT KJÆRLIGHETEN:</strong> Thea Bråten Christensen og Emil Løvstad fant raskt tonen i 2010-utgaven av «Paradise Hotel». Nå har de to blitt foreldre til en liten sønn. Foto: TV3
FANT KJÆRLIGHETEN: Thea Bråten Christensen og Emil Løvstad fant raskt tonen i 2010-utgaven av «Paradise Hotel». Nå har de to blitt foreldre til en liten sønn. Foto: TV3 Vis mer

Norges første Paradise-baby er født

Emil og Thea forelsket seg i hverandre på «Paradise Hotel». Nå er resultatet her.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Litt over ett år etter at de møttes for første gang i den norske utgaven av realityserien «Paradise Hotel», er lykken fullkommen for Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen.

Paret - som først hoppet til køys sammen på reality-hotellet og senere ble kjærester da de kom hjem til Norge- kunne torsdag juble over å ha blitt foreldre til en velskapt gutt.

Barnet skal ha blitt født ved hjelp av keisersnitt på sykehuset Ahus i Lillestrøm.

- Vi gleder oss til at babyen skal komme og venter nå på ledig operasjonsrom, sa Emil til Seher.no torsdag morgen.

Senere samme dag la hans storestøster Henriette Løvstad ut denne meldingen fra Emil på hans Facebook-side:

«Da har thea og emil lagd barn. 100% hjemmelaga! Vi fulgte oppskriften på 9 måneder i stekeovn på ca 37,5'c og resultatet ble en jævla kjekk gutt! 100% naturlig, uten tilsatt søtningsstoffer. Sitat: Emil Løvstad 7/4-2011 (nybakt far)»

Henriette Løvstad sier til Seher.no at alt står bra til med både Thea og babyen, som skal få navnet Nemo.

- Det har vært et tøft døgn, men de har det begge veldig bra. Nå er de samlet på sykehuset og slapper av sammen. Jeg er en veldig stolt tante, sier hun til Seher.no.

Babyen skal, etter det Seher.no kjenner til, ha vært 51 cm lang, og veiet 3,190 kg da den ble født.

- Både Emil og jeg gleder oss stort til å bli foreldre. Det føles helt riktig, sa Thea til Se og Hør da graviditeten ble kjent i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte ikke på at jeg har hatt sex på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer