Geir Schau fikk en lysende idè. Han ville bytte bort en kulepenn, for så å sitte igjen med en splitter ny bil, som så skal gis bort til et veldedig formål. Han har nå holdt på i flere uker, og har nå byttet bort 175 timer med graving mot en beltes Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
Geir Schau fikk en lysende idè. Han ville bytte bort en kulepenn, for så å sitte igjen med en splitter ny bil, som så skal gis bort til et veldedig formål. Han har nå holdt på i flere uker, og har nå byttet bort 175 timer med graving mot en beltes Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer

Norges beste gravejournalist

Radio Norges Geir Schau hadde ei kulepenn, nå har han byttet til seg en gravemaskin. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Radio Norges programleder i Morgenklubben med Loven & Co, Geir Schau (51), fikk en god idé tidligere i høst. Han ville bytte bort en kulepenn, for så å sitte igjen med en splitter ny bil.

Den skal deretter gis til et veldedig formål. Geir har holdt på i flere uker, og nylig byttet han bort 175 timer graving mot en gammel belteshovel. Den var det Siv Simensveen (43) fra Snertingdal som byttet bort.

- Sivs historie var så tåredryppende at jeg bare måtte bytte med dem, forteller Geir til Se og Hør.

Han legger til at familien virkelig trengte gravingen.

- Vil du si at du er en ekte gravejournalist nå?

- Nå er jeg gravende journalist ja, humrer moromannen.

Siv sendte inn en mail hvor hun fortalte at hennes sønn André (11) var enearving på en gård etter at hans far døde under tragiske omstendigheter i 2009. For å unngå at gården ble solgt, og sånn at sønnen selv fikk velge om han ville ta over, flyttet Siv og hennes ektemann Åge Simensveen (55) inn på gården for å ta over driften.

Åge er i hundre prosent jobb som snekker, og er gårdbruker på deltid, mens Siv sliter med store smerter på grunn av fibromyalgi.

- Det er mye som må gjøres her, og mye graving som må til. Det koster mye penger. Derfor sendte vi inn en mail om å bytte bort belteshovelen. Det føles som om vi har vunnet nå. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte, forteller Siv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.[obj:media:10353]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer