Melina Johnsen:

- Norges befolkning skal bli skremt igjen

Nå gjør «Ex on the Beach»-profilen TV-comeback.

GJØR COMEBACK: Melina Johnsen dukker atter en gang opp på skjermen, i TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne». Hun lover at det blir verdt å se på. Foto: NTB scanpix
GJØR COMEBACK: Melina Johnsen dukker atter en gang opp på skjermen, i TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne». Hun lover at det blir verdt å se på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første sesong av «Ex on the Beach» ble rundet av tidligere i høst, og mange kjenner nok allerede på savnet etter mange av de helsprø menneskene man ble kjent med i programmet.

Kanalen skal som kjent i gang med innspillingen av en ny sesong til neste år, men dersom du savner eksempelvis Melina Johnsen (22) fra årets sesong, trenger du ikke vente helt til neste høst med et gjensyn.

I dag blir det nemlig kjent at TVNorge til våren skal vise serien «Influenserne», der et knippe kjente profiler fra nett og TV skal blottlegge livene sine på skjermen. Programmet skal vises på Dplay fra våren av, og vi får muligens et helt annet innblikk i livene til disse kjendisene enn vi har hatt fra før.

  • Les om alle de nye profilene nederst i saken!

Det tror i hvert fall Melina selv.

DRAMA: Tre av «Ex on the Beach»-deltakerne røk i tottene på hverandre tidlig i programmet, men sier de har skværet opp. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Mye rart

- Jeg føler ikke at jeg har gjort meg ferdig med TV helt ennå. Dette passer meg ypperlig, slik at folk muligens får et annet innblikk i livet mitt. Jeg kan vise at jeg ikke bare er hun tøffe og harde, men at jeg også har andre sider, forteller hun til Se og Hør.

I «Ex on the Beach» sjokkerte hun seere med krangling, sex og fyll. Hun var blant annet involvert i den mye omtalte gruppesexen, og kom med det famøse sitatet «Bitch, hør her». Sistnevnte ble til en låt som nesten har to millioner avspillinger på Spotify.

Likevel var det mange som i løpet av sesongen fikk et annet inntrykk av henne, da hun lot en mykere side av seg selv dukke opp. Hun kan fortelle at de allerede har filmet litt til den nye serien, men at det på nyåret for alvor braker løs med filmingen. Det har hun store forhåpninger til.

- De kommer nok til å være med på mye rart. Jeg er en eventyrlysten jente, sier hun, og bryter ut i latter.

- Det blir nok fester, familie, venner og tid sammen med jentene. Jeg ønsker at de skal være med på det aller meste, og at de skal få se alle mulige sider av meg. Jeg er ikke helt sikker på hvem de andre som er med er, men jeg håper jeg får mye tid på skjermen. Crazy-Melina kommer nok også frem, og Norges befolkning skal bli skremt igjen, ler hun rått.

VANSKELIG VALG: Melina Johnsen får et vanskelig i valg i «Ex on the Beach», når Daniel dukker opp igjen. Video: Discovery Vis mer

Kanalen selv har stor tro på konseptet.

- Langt fra den tradisjonelle lineær-TV-ruta finnes det en egen verden av norske underholdningskjendiser, en blomstrende flora av unge formidlingstalenter, historiefortellere og meningsbærere. Denne serien gir oss et innblikk i livene deres, sier Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding.

Viser andre sider

Det er ikke bare Melina Johnsen som skal blottlegge livet sitt på Dplay til våren. Henrik Elvejord Borg (24) fra samme realityserie blir også å se i programmet.

Hun får også selskap av Halvor Harsem (30), som er bedre kjent under aliaset «Kong Halvor». Han har vært kjendis i sosiale medier i flere år, blant annet som følge av en blogg, en kanal på Youtube og Instagram.

MED: «Blodprinsen», eller Henrik Elvejord Borg, er med i «Influenserne». Foto: Discovery
MED: «Blodprinsen», eller Henrik Elvejord Borg, er med i «Influenserne». Foto: Discovery Vis mer
FERSK SNUTT: Halvor har allerede filmet seg selv litt til programmet. Foto: Discovery
FERSK SNUTT: Halvor har allerede filmet seg selv litt til programmet. Foto: Discovery Vis mer

I tillegg kan den hvite katten hans, Rambo, nesten sies å være landets mest kjente katt som følge av all eksponeringen den har fått.

- Jeg har alltid fokusert mye på humor, men en sånn serie kan være en gylden mulighet for dem som følger meg og de som kanskje ikke vet om meg til å få et ekte inntrykk av hvem jeg er. Alle redigerer seg selv, om det så er med filter eller vitser, men jeg skal prøve å være ærlig her, forteller han.

PARADISE: Halvor Harsem aka Kong Halvor har en ærlig prat med kamerateamet på Paradise Hotel 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer

Harsem har «alltid vært klassens klovn», og har livnært seg på å lage humoristisk innhold på nettet i en årrekke. Han blir den eldste av «Influenserne» TVNorge nå skal følge.

- Jeg ble 30 i høst, og dette blir kanskje en måte for meg å kjenne på voksenlivet på. At jeg får vise frem en del av meg selv og litt om hvordan mitt univers fungerer. Jeg håper også at Rambo får en egen serie. Det var et av kriteriene jeg kom med til kanalen, vitser komikeren.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: - Drømte nok aldri om et liv som dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer