- Norge vinner Eurovision

Utenlandske medier tror Margaret Berger kan gå helt til topps i sangkonkurransen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag vil Margaret Berger (27) legge Europa for sine føtter i Eurovision Song Contest - i hvert fall hvis vi skal tro internasjonale medier som hyller Trønderjenta som en klar favoritt. 

- Hvis du deler Eurovision inn i en kul og en kitsch-kategori, så tilhører Margaret Berger definitivt den kule kategorien, skriver den britiske avisen The Mirror. 

- Sweet like scandipop, Berger er en av de beste. Hennes låt er helt spektakulær, mener The Guardian. 

I forrige uke ankom Margaret Malmø, og søndag kveld strålte hun på Eurovisions åpningsfest. For den norske artisten var det et stort øyeblikk der hun følte seg som en superstjerne. 

- Det var mye større enn jeg trodde. Da de tok bilder og filmet så jeg meg selv på stort lerret. Det var rart å se meg selv slik jeg har sett andre store stjerner. Deler av dagene er veldig hektiske med mange intervjuer. Jeg prøver å ta vare på stemmen, sier Berger i Universal Musics video. 

«I Feed You My Love» er en av oddsfavorittene før finalen, og ligger på andreplass sammen med Ukraina, etter Danmarks artist Emmelie de Forest. På fjerdeplass er Sveriges Robin Stjernberg.   

Eurovisions offisielle nettside skryter også Margaret opp i skyene og har stor tro på den fengende låten og hennes nærvær som artist. 

- Den norske sangeren og låtskriveren Margaret Berger gir oss sitt hjerte, sin sjel og individualitet. Sangen med den passende tittelen «I Feed You My Love» sammen med hennes unektelige nærvær på scenen og berusende vokaler skaper allerede bølger utenfor hjemlandet, gjennom Europa, USA og overalt på internett. Så sterke er bølgene at folket og kritikerne tipper at Berger og Norge vinner Eurovision Song Contest i 2013. 

Men før hun prøver seg i finalen må Margaret kvalifisere seg i den andre semi-finalen torsdag kveld. Den norske sangeren har allerede skrevet kontrakt i Tyskland, Benelux-landene og deler av Øst-Europa, og låtene hennes spilles allerede i flere europeiske land. 


LES OGSÅ: Ser du forandringene på Margarets kjole?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer