- Norge ser meg som en «mongis»

Den norske superstjernen bruker sterke ord.

TRENGER LITE: - Det må også sies at det ikke skal alkohol til for at jeg skal være en «mongolid», sier Tshawe Baqwa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRENGER LITE: - Det må også sies at det ikke skal alkohol til for at jeg skal være en «mongolid», sier Tshawe Baqwa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Madcon-stjernen Tshawe Baqwa nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld fikk norske TV-seere se at den norske artisten Maria Mena - på «Senkveld» - utleverte Madcon-stjernen Tshawe Baqwa (30) som en mann som er glad i alkohol. På TV-skjermen sa nemlig Mena at bandet hennes, under et opphold i tyske Nürnberg hadde møtt Baqwa i heisen på hotellet, der Baqwa slet noe voldsomt med å finne den rette etasjen.

Lørdag vant Madcon prisen for «Årets hit» under Spellemannsprisen i Oslo Spektum. Etterpå forklarte han - dog noe kryptisk - hva han mener om Menas utspill på TV.

- Hva jeg synes om det? Jeg har akseptert det faktum at hele Norge ser på meg, kjenner meg og aksepterer meg som en «mongis». Er det hva jeg skal bli husket som? Han mongisen?

- Jeg må bare si at jeg er litt stolt av det, sier han når Seher.no som eneste medie får bli med ham backstage etter at han har mottatt spellemannspris.

- Hvor mye drikker du hver uke, Tshawe?

- Jeg er en veldig tynn gutt da, så det skal ikke mye til for for at jeg blir litt brisen. Men det må også sies at det ikke skal alkohol til for at jeg skal være en «mongoloid», forteller Baqwa.

Lørdag ble det altså én pris for de populære artistene. Det skal feires - i hvert fall litt - innrømmer den alltid blide artisten.

- Vi får se, vi får se. På alle mulige måter - liker jeg å tenke i hvert fall. Uansett skal jeg sørge for at det blir moro, forteller han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir alt for lite sex

Se video med Madcon-stjernen Tshawe Baqwa her:[obj:media:9433]