Norge klarte ikke jobben

Christine Gulbrandsen ga alt for Norge under GP-finalen, men det holdt ikke.

GA ALT: Christine Gulbrandsen & Co. gjorde en flott jobb, men det endte med en kjedelig 14. plass Foto: AP/SCANPIX
GA ALT: Christine Gulbrandsen & Co. gjorde en flott jobb, men det endte med en kjedelig 14. plass Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fortryllende alvedans!


Den 21 år gamle Laksevåg-jenta var storfornøyd med sin egen innsats. Til tross for at hun endte på 14. plass.


- Vi ga virkelig jernet i kveld, og det har vi gjort hele tiden. Det var utrolig i kveld, det kunne ikke gått bedre, sier Christine til Se og Hør i Athen..


Christine konsentrerte seg om å nyte stemningen den greske hovedstaden. Det holdt ikke til å bli blant de ti beste. Dermed må Norge gjennom semifinale neste år - for å få være med i Melodi Grand Prix.


- Vi hadde en sinnssvakt god stemning på scenen. Jeg har ingen formening om plassering. Nå er det bare å håpe, sa hun like etter sin opptreden.


Det norske bidraget fikk stor jubel fra det internasjonale publikummet, som hadde samlet seg i OAKA-hallen i Athen.


NRK-kommentator hadde  Russland, Norge og Finland som favoritter - med Sverige og Bosnia som outsidere. Han syntes også Gulbrandsen hadde forbedret seg kraftig siden den norske finalen.


Norge fikk bare ett poeng av Danmark og to fra Sverige. Men finnene ga oss fem poeng! Og der borte vet de hva som er bra Grand Prix-show!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer