FORBANNA: John Arne Riise er oppgitt. Her med sin forlovede Louise Angelica. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORBANNA: John Arne Riise er oppgitt. Her med sin forlovede Louise Angelica. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

- Norge i et nøtteskall

Fotballstjernen John Arne Riise langer ut - igjen.

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise er en ihuga pokerspiller, og et intervju med Vi Menn langer han ut mot de norske pokerreglene:

- Pokerforbudet er latterlig!!! Men det er Norge i et nøtteskall. Jeg skal gjøre hva jeg kan, og støtter det som trengs for at poker blir lovlig. «Alle» spiller poker, virker det som. I hvert fall innen idrettsmiljøet, der er det mange, sier han i intervjuet.

John Arne Riise skal i år delta i VM i Las Vegas og han skal også delta i NM, som avholdes i Dublin i april, ettersom pokerspilling ikke er lovlig i Norge.

Fulham-stjernen tror imidlertid han snart får lov til å spille hjemme i Norge:

- Det blir lovlig innen noen få år tror jeg. I hvert fall håper og tror jeg det. Signalene er i hvert fall positive. Om noen får år kan vi kanskje ha NM på norsk jord, det ville vært fantastisk, sier han videre i samme intervju.

Riise utelukker heller ikke at han vil satse på en karriere som pokerspiller når han legger opp som fotballspiller.

Gifter seg i Oslo

På julaften i fjor fikk John Arne Riise ja fra sin vakre kjæreste Louise Angelica Marcussen. Paret skal gifte seg 31. mai 2014 i Norberg kirke, og det er ventet flere kjendiser i bryllupet.

- Vi ønsket at så mange som mulig av våre nære og kjære skal delta i bryllupet, og da var Norge det beste alternativet, uttalte Louise Angelica Markussen til Betssonbloggen.

Selve bryllupsfesten blir avholdt på det lekre Stordalen-hotellet The Theif på Tjuvholmen.

Det vakte stor oppsikt da det ble kjent at John Arne Riise hadde solgt bryllupet til Betsson.

LES OGSÅ: Mamma har vondt av Petter Northug.