APRILSSNARR: Jan Thomas latet som han fikk telefon fra Timbalan på TV tirsdag. Se klippet nederst i saken.  Foto: TV Norge
APRILSSNARR: Jan Thomas latet som han fikk telefon fra Timbalan på TV tirsdag. Se klippet nederst i saken. Foto: TV NorgeVis mer

- Norge blir for lite for meg

- Jeg er for lykkelig, får til for mye, det er for mye fokus, for mye sjalusi og jantelov, sier Jan Thomas.

SEHER.NO: Gårsdagen var dagen for lurerier i landets medier. Og mens Seher.no mente å vite at Jan Thomas skulle være med i neste "Skal vi danse", tok Jan Thomas 1. april enda et steg videre på TVNorges Oslo-TV der det ble påstått at han skulle bli stor popstjerne i USA.

Eller som Jan Thomas selv sa det: "En mannlig Britney Spears."
Superprodusent Timbaland, skulle nemlig ha fattet umiddelbar interesse for Jan Thomas etter å ha hørt den totalslaktede singelen hans "Get up and dance".

- Det er få ting som overrasker meg, og som tar meg skikkelig på senga.

- Men da Timbaland ringte og forklarte at han hadde fått tak i låta, hørt på den og digget teksten, da ble angivelig Jan Thomas tatta på senga. 

- Han sa:”Man it’s the greatest lyrics. The lyrics is fantastic. I want to work with you.” Han tok helt av og jeg var sånn: ”Du tuller”. Jeg var helt satt ut. Så fremt at Gud selv plukker opp telefonen og ringer meg så er jo dette… Han er jo den som alle vil jobbe med, sa Jan Thomas i lureriet.

Som om det ikke var nok skulle Jan Thomas være klar for å gi opp salongen, tv-programmet og Norge for en karriere på Billboard-listene i USA.

- Jeg kommer jo til å selge millioner av album. Norge blir for lite, jeg er for lykkelig og får til for mye, det er for mye fokus, for mye sjalusi og jantelov. I USA så blir det applaudert å tørre å være annerledes og jeg hadde ikke tenkt å flytte tilbake dit, men nå må jeg ta en alvorlig prat med Christopher, sa han.

Se videoen av Oslo-TVs aprilsnarr her:


[obj:media:7698]