- Nordmenn er et slavefolk

Hans-Erik Dyvik Husby kjenner seg igjen i kritikken.

STØTTER PETTERSEN: Turboneger-rockeren Hans-Erik Dyvik Husby kommer nå med støtte til Pettersens kritikk, og hevder vi har vondt å se at vår neste lykkes. Foto: Adéle C. Blystad / Seher.no
STØTTER PETTERSEN: Turboneger-rockeren Hans-Erik Dyvik Husby kommer nå med støtte til Pettersens kritikk, og hevder vi har vondt å se at vår neste lykkes. Foto: Adéle C. Blystad / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gikk golfstjernen Suzann Pettersen ut i VG og kom med skarp kritikk av det norske folk. Golferen etterlyste folkeskikk blant nordmenn.

- Nordmenn er utrolig frekke, sa hun til avisen.

Nå får Pettersen støtte fra rockestjernen Hans-Erik Dyvik Husby. Turboneger-vokalisten kjenner seg igjen i kritikken.

- Nordmenn er et slavefolk og vi har vondt for å se vår neste gjøre det bra, forteller sangstjernen, som selv har bodd lenge i Sverige, til VG.


Dyvik Husby mener likevel at alle ikke er like ille.

- Alt er ikke like mørkt, hehe. 80 prosent av alle nordmenn er friske og jordnære, men 20 prosent ødelegger for resten. Og den litt mangelfulle ydmykheten til virkeligheten, den litt tvangsmessige iveren ved å finne feil ved noen som gjør noe bra, det kommer jo bare fra historien vår. Vi har alltid vært et slavefolk, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå skal han lede Allsang på Grensen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer