MOTEBEVISST: Cheryl Cole hylles av ekspertene for sine gjennomførte antrekk. Her er hun på fest med fotballspiller-ektemannen Ashley Cole. Foto: All Over Press
MOTEBEVISST: Cheryl Cole hylles av ekspertene for sine gjennomførte antrekk. Her er hun på fest med fotballspiller-ektemannen Ashley Cole. Foto: All Over PressVis mer

Nordmann kler på Cheryl

Popstjernen har lagt sin elsk på norsk designer.

SEHER.NO: Som et av medlemmene i suksess-jentegruppen "Girls Aloud" har Cheryl Cole (24) lenge gjort seg bemerket for sitt musikalske talent.

Men ektemannens Ashleys (30) utroskap og rollen som dommer i talentprogrammet "The X Factor" har ført til enda mer oppmerksomhet rundt den 24 år gamle skjønnheten, som nå også hylles hun som et moteikon.

Ifølge Female First er designerne nå desperate etter å se populære Cheryl i sine kreasjoner, men slett ikke alle slipper igjennom nåløyet.

Men blant de få heldige finnes det en nordmann – den London-baserte designeren Kristian Aadnevik.

- Cheryl er Englands nye stilikon. Hun er en perfekt representant for den kvinnen jeg liker å kle, og hennes popularitet skaper selvfølgelig også ekstra blest rundt det jeg gjør og etterspørsel etter klærne, forteller Aadnevik til VG.

Popbaben har blant annet lagt sin elsk på kjolene til profilerte designere som Julien Macdonald og Matthew Williamson, men ifølge Female First er det hennes gode øye for fremadstormende designere som Aadnevik som gjør henne til en virkelig motekjenner.

Nå belønnes hennes gode stilsans med en fotoserie i februarutgaven av Vogue.

- Det er et skikkelig kick at folk liker måten jeg kler meg på. I ”The X Factor” liker jeg å ta den helt ut. Jeg er min egen stylist, og jeg ville aldri gått med noe jeg ikke likte, sier den lekre artisten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Cheryl?