Nora Mørk vil ikke gå ut alene

Den populære håndballspilleren har begynt å merke suksessen på kroppen.

SKYR OPPMERKSOMHETEN: Håndballstjernen Nora Mørk sier til VG Sporten at hun har hemmelig telefonnummer og sjelden går ute alene . Nå reiser hun til Ungarn for å spille for proffklubben Györ, der også Heidi Løke (bak t.h) spiller. Foto: NTB scanpix
SKYR OPPMERKSOMHETEN: Håndballstjernen Nora Mørk sier til VG Sporten at hun har hemmelig telefonnummer og sjelden går ute alene . Nå reiser hun til Ungarn for å spille for proffklubben Györ, der også Heidi Løke (bak t.h) spiller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Håndballspiller Nora Mørk har i en alder av knappe 25 år blitt svært merittert på håndballbanen, både i klubben Larvik og på det norske landslaget.

Nå venter proffklubben Györ i Ungarn, der Nora kan finne selskap i både Heidi Løke (33), Linn Jørum Sulland (31), Ida Alstad (30) og Kari Aaalvik Grimsbø (31).

Selv om hun vil savne tvillingsøster og Larvik-kollega Thea Mørk (25) når hun pakker kofferten, kan beiteskiftet muligens bety at oppmerksomheten rundt Nora blir hakket mindre. Til VG Sporten forteller en av Norges største håndballstjerner at hun har sluttet å gå alene på gata.

- Jeg opplever av og til å bli stirret i senk og merker at folk snakker om meg. Alt er annerledes når jeg er med venner eller andre folk. Da er det greit. Jeg trives egentlig godt i mitt eget selskap, men er ikke så glad i å gå ut alene, sier Mørk til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Under Idrettsgallaen i januar 2015 vant de norske håndballjentene prisen «Årets lag». Her poserer landslagstrener Thorir Hergeirsson sammen med spillerne (f.v) Maja Jakobsen, Karoline Dyhre Breivang og Nora Mørk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SUKSESS: Under Idrettsgallaen i januar 2015 vant de norske håndballjentene prisen «Årets lag». Her poserer landslagstrener Thorir Hergeirsson sammen med spillerne (f.v) Maja Jakobsen, Karoline Dyhre Breivang og Nora Mørk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Ubehagelig å fotfølges

Den flotte 25-åringen, som er svært privat av seg, understreker imidlertid at det ikke er snakk om uønsket eller ubehagelig oppmerksomhet fra menn.

- Men jeg har opplevd å bli fulgt etter av barn i grupper. Og det synes jeg var veldig ubehagelig. Målgruppen min er visst stort sett barn opp til 16 år, sier hun med et smil til VG Sporten.

Overgangen til Ungarn betyr også at reiseveien til kjæresten Stefan Strandberg (25), som spiller for den russiske fotballklubben FC Krasnodar, blir mindre kronglete.

Se og Hør Weekend omtalte forholdet til det sporty paret før jul i 2013. Den gang spilte Strandberg for Rosenborg.

Etter at forholdet ble kjent, lettet Strandberg på sløret om sin profilerte håndballkjæreste:

- Jeg tror vi er ganske like. Har den samme selvtilliten. Vi er litt gale i hodet begge to. Vi har begge slitt tungt med skader og kommet ut av det igjen. Det er kanskje derfor vi fungerer så godt sammen også, sa fotballspilleren til VG i desember 2013.

KAN MØTES OFTERE: Nora Mørks kjæreste, fotballspiller Stefan Strandberg, spiller til vanlig i en russisk fotballklubb. Her er han imidlertid fotografert på en trening med fotballandslaget på Ullevaal stadion høsten 2015. Foto: NTB scanpix
KAN MØTES OFTERE: Nora Mørks kjæreste, fotballspiller Stefan Strandberg, spiller til vanlig i en russisk fotballklubb. Her er han imidlertid fotografert på en trening med fotballandslaget på Ullevaal stadion høsten 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Nå har jeg endelig våget å bli forelsket igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer