UNG: Nora Foss Al-Jabri er bare 15 år gammel, men har allerede rukket å synge for Oprah Winfrey, samt å komme på tredjeplass i Norske Talenter. Foto: Stella Pictures
UNG: Nora Foss Al-Jabri er bare 15 år gammel, men har allerede rukket å synge for Oprah Winfrey, samt å komme på tredjeplass i Norske Talenter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nora (15) fra Oprah til Grand Prix

- Hun er en av Norges aller beste vokalister.

Publisert
SEHER.NO: I 2009 sang den da 13 år gamle Nora Foss Al-Jabri for 8,5 millioner TV-seere, da hun viste seg fram for Oprah Winfrey.

Nå har artisten blitt 15 år gammel, og er klar for neste års Melodi Grand Prix. Hun skal synge sangen «Somewhere Beautiful», som er skrevet av Christian Ingebrigtsen og Eivind Rølles. Det skriver Dagbladet.

- Nora er en av Norges alle beste vokalister, og det i en alder av bare 15 år, sier Per Sundnes til avisen.

Artisten ble for alvor kjent i 2008, da hun kom på tredjeplass i TV-konkurransen «Norske Talenter».

Forrige uke ble de første MGP-artistene offentliggjort. Da ble det klart at tidligere MGP Junior-vinner Malin Reitan, samt «X Factor»-gruppen Irresistible, skal delta i konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: De første MGP-artistene avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer