Nominerte Maria droppet Amanda

Fjorårets show ble en skuffelse for Maria Bonnevie, i år dukket ikke den nominerte stjernen opp.

<strong>NOMINERT:</strong> Maria Bonnevie er nominert i kategorien for beste kvinnelige birolle. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NOMINERT: Maria Bonnevie er nominert i kategorien for beste kvinnelige birolle. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HAUGESUND (SEHER.NO): Skuespilleren Maria Bonnevie var nominert i kategorien for beste kvinnelige birolle i årets Amanda-show i Haugesund.

Men da gjestene ankom kulturhuset lørdag kveld, glimret Bonnevie, som er nominert for sin innsats i filmen «Maskeblomstfamilien» med sitt fravær.

Blant stjernene som viste seg fram på den røde løperen var Line Verndal, Agnes Kittelsen, Otto Jespersen, Kjersti Holmen, Vibeke Løkkeberg, Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen.

Bonnevie var i 2010 nominert til beste kvinnelige hovedrolle, men vant ikke. Den gang uttalte hun at hun var skuffet over å ikke vinne.

- Ja, litt. Men samtidig, det er alltid én som må vinne og én som må tape, sånn er det bare. Men, filmen vant jo Folkets Amanda, og det synes jeg var helt fantastisk. Så jeg må si at det trøster veldig, og det var nesten viktigere. Så det blir veldig mye feiring, sa hun den gang til Seher.no.

Søndag arrangeres den nasjonale minneseremonien etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya. Der er Maria Bonnevie på programmet, noe som kan være forklaringen på hvorfor hun ikke var tilstede i Haugesund lørdag.

Produsent Dag Hvaring fra selskapet Dinamo Story hadde imidlertid ingen forklaring på hvorfor Bonnevie ikke deltar under årets show.

- Det vet jeg ikke, sier han til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble litt sjokkert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer