Reality Awards 2020:

Nominert til to priser

Melina Johnsen kan hente hjem flere priser for sin reality-deltakelse under Reality Awards.

GALLA: «Reality Awards» skal for første gang arrangeres i Norge, og Melina Johnsen er blant de nominerte. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

12. juni går Reality Awards av stabelen her til lands for aller første gang, en festkveld for den norske realitybransjen - der priser som «Årets skandale», «Årets øyeblikk», «Årets programleder» og «Årets reality» skal deles ut fra H3 Arena.

Bransjen skal med andre ord feires, og ifølge produsent Niklas Kokkinn-Thoresen, blir arrangementet «som Se og Hørs kjendisgalla på speed».

Med andre ord er dette en kveld de færreste vil gå glipp av.

Dobbel nominasjon

Realityprofil Melina Johnsen (23) er blant dem som de siste årene har gjort seg bemerket på de norske tv-skjermene. Under Gullruten i fjor vant hun prisen for «årets deltaker», og nå er hun nok en gang nominert til ikke bare én, men to gjeve priser.

VANT SIN FØRSTE PRIS: Melina Johnsen Gullruten i kategorien «årets deltaker». Video: Rød Løper Vis mer

Denne gang under Reality Awards, der hun er nominert til prisen for «Årets kvinnelige reality-deltaker» og «Årets sitat». Sistnevnte for sitatet: «Når det går bedre kan det ikke gå dårligere», som hun liret av seg under årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Det at jeg er nominert til to priser på Norges første Reality Awards er helt sinnssykt, sier hun til Se og Hør.

23-åringen ser frem til utdelingen.

- Jeg gleder meg så sykt mye, og jeg må i hvert fall vinne én eller to priser. Jeg må vinne begge!

De nominerte i de ulike kategoriene vil slippes utover våren.

Åpent for alle

Når Seoghør.no drar i gang Reality Awards på H3 Arena på Fornebu, kan hvem som helst komme.

For i motsetning til Se og Hørs årlige Kjendisgalla og andre liknende arrangementer, som er lukket for fansen, vil det denne gang være mulighet for publikum å feste med realityheltene sine.

- Den opplevelsen prøver vi å få med folk inn i. Publikum vil få muligheten til å treffe dem de har sett på TV, og delta på en fest de ikke kunne blitt med på til vanlig, sa produsenten for utdelingen nylig til Kampanje.

Det vil også være mulig å se høydepunkter eller stream fra utdelingen på Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg trenger ikke bevise noe for noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer