Nominert til sexpris etter nakenstunt

Else Kåss Furuseth, John Brungot, Morten Ramm og Lars Berrum kan vinne Cupidos kulturpris.

NULL SJENANSE: Else Kåss Furuseth, Morten Ramm og John Brungot kastet klærne på scenen i «Morten Ramm fyller Spektrum». Nå er de nominert til sexpris.  Foto: TV 2
NULL SJENANSE: Else Kåss Furuseth, Morten Ramm og John Brungot kastet klærne på scenen i «Morten Ramm fyller Spektrum». Nå er de nominert til sexpris. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag offentliggjorde erotikk-magasinet Cupido de nominerte til årets priser. Cupidos kulturpris går til noen som har fremhevet seksualitet på en positiv måte.

Blant de nominerte i år er John Brungot, Else Kåss Furuseth, Lars Berrum og Morten Ramm som i høst kastet klærne i Oslo spektrum som en del av forestillingen «Morten Ramm fyller Spektrum». Cupido mener det var et friskt innslag som viste naturlig nakenhet.

«Selv om nakenheten først og fremst ble brukt som provokasjon, og kritikerne ga showet 2 og 3 på terningen, så var sketsjen et herlig og morsomt innslag av naturlig nakenhet i det offentlige rom»
skriver Cupido.

Komikerne får i samme kategori konkurranse av Kristian Fjellanger, Christian Refsum, Roger Iversen og Norges Blindeforbund.

«Cupido Kulturpris gis til en person eller organisasjon som gjennom sitt kulturelle arbeid og uttrykk har brakt det sexpositive frem i lyset. Prisen skal gis til noen som har gitt oss en sexpositiv og grensesprengende opplevelse innen film, teater, litteratur, billedkunst, foto, dans, musikk eller et annet kulturelt uttrykk» skriver de på sine hjemmesider.

Vinneren avgjøres på Cupido-festen 8. september i Oslo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er i en slags fornektelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer