Tuva Fellman:

Nominert til pris: - Er det sant?

Tuva Fellman er nominert som «Årets programleder».

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

16. september går Se og Hørs Reality Awards av stabelen - prisutdelingen som tar norsk høykultur på alvor.

I den anledning er flere av Norges fremste reality-profiler nominert, deriblant Aksel Lund Svindal (39), Vita og Wanda Mashadi (30) og Mads Hansen (38).

NOMINERT: Reality Awards møtte Vita og Wanda på rød løper og kunne servere dem en hyggelig overraskelse. Video: Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

Reality Awards var til stede under Gullruten i Bergen tidligere denne måneden, og kunne der overrekke enda en nominasjon. Den var det ingen ringere enn Tuva Fellman (34) som mottok.

Fellman er for mange kjent som programleder i NRK P3, men har de siste årene ledet nysgjerrige nordmenn gjennom nakendating i serien «Naked Attraction». I programmet skal en deltaker velge seg ut en date blant fem utvalgte, og dét uten å se annet enn deres nakne kropper.

Fellman nomineres derfor til prisen for «Årets programleder», og la ikke skjul på at det var gøy.

- Ey, er det sant? Stas! utbrøt hun da hun fikk nyheten, og la videre til:

- Jeg synes jo at «Naked Attraction» skal vinne fordi vi har de beste deltakerne. De kuleste deltakerne. Så det er jo egentlig de som burde få prisen. Hvis jeg skulle være så heldig og vinne, da er den (prisen journ.anm.) til dem.

TABBE: Lilli Bendriss møtte Reality Awards på rød løper og trakk fram en komisk tabbe. Video: Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

Programlederen forklarte at hun mener «Naked Attraction» burde gå av med seieren fordi det er viktig å vise vanlige kropper på TV-skjermen.

- Jeg mener det er viktig å vise vanlige kropper på TV. Vi ser masse kropp, men det er lite av dem som er lik den jeg har. Jeg synes det er deilig å se folk som er som de er og kommer som de er, og er stolte av det.

Også kjæresten Ronny Brede Aase (35) holder en knapp på Fellman.

- Jeg synes det er en fortjent nominasjon. Tuva har mye bra folk innom i det programmet, sa han stolt fra sidelinjen.

Reality Awards arrangeres av Se og Hør, som er en del av Aller Media.

LES OGSÅ: - Klar beskjed fra legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer