NOMINERT: Både Justin, "Gossip Girl" og Miley Cyrus kan vinne flere priser under årets Teen Choice Awards.
NOMINERT: Både Justin, "Gossip Girl" og Miley Cyrus kan vinne flere priser under årets Teen Choice Awards.Vis mer

Nominert til hele 14 priser

"Gossip Girl" kan bli årets store Teen Choice-vinner.

SEHER.NO: I august er det nok en gang duket for storslagen prisfest, når det tiende Teen Choice Awards holdes i regi av Fox.

Prisutdelingen, som lar ungdom stemme på sine favoritter innen sjangre som film og tv, er en av de mest kjente i Hollywood, og vinnerne får alltid med seg et surfebrett istedet for en statuett.

Tirsdag ble årets nominerte offentliggjort, og det er suksess-serien "Gossip Girl" som ser ut til å bli årets store vinner med hele 14 nominasjoner, skriver E!online.

Serien, som har blitt mye omtalt i USA grunnet den svært sexy annonsen for sesong to, har rukket å bli en megasuksess på kort tid, og kan mest sannsynlig vente seg hvertfall èn pris under årets utdeling.

Andre som har fått flere enn èn nominasjon er R&B-stjernen Chris Brown (19), med sine 9 nominasjoner og Miley Cyrus (15), som fikk 4 nominasjoner.

Cyrus skal også være vert for showet 4. august.

Justin Timberlake (27) er også en av dem som har god mulighet til å få med seg et surfebrett hjem under årets utdeling. Popprinsen har nemlig fått 3 nominasjoner.

Timberlake er Teen Choice Awards mestvinnende artist noensinne, og har siden 1999 vunnet hele 21 surfebrett.

Hvilke artister og gjester som vil opptre og komme til showet er fortsatt uvisst, men listen oppdateres utover sommeren.

 Se listen over alle de nominerte her (ekstern link)

LES OGSÅ: - Justins ble krympet