Reality Awards

Nominert til «Årets romanse»

Disse kan stikke av med pris.

ÅRETS ROMANSE: Her er de nominerte til «Årets romanse» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hørs Reality Awards nærmer seg med stormskritt, og allerede 16. september er det duket for prisutdelingen. Nominasjonene for hvem som kan bli «Årets programleder» og «Årets Nykommer» er allerede sluppet.

Stem på «Årets programleder» her

Stem på «Årets nykommer» her

Stem på «Årets å faen!» her

Nå kommer nominasjonene for årets romanse - selv om ikke alle de nominerte har holdt kjærligheten ved like.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Tonje Frigstad og Simon Tronstad

Det oppsto søt romantikk mellom «Farmen» deltakerne Tonje Frigstad (22) og Simon Tronstad (24) i 2021, men lykken ble dessverre kortvarig for paret. I mars delte Frigstad at de hadde gått hver til sitt.

KORTVARIG LYKKE: Lykken brast for Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen, men de har likevel karret seg opp på nominasjonslistene til Reality Awards. Foto:
KORTVARIG LYKKE: Lykken brast for Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen, men de har likevel karret seg opp på nominasjonslistene til Reality Awards. Foto: Vis mer

«Jeg og Simon har bestemt oss for å ikke være kjærester lengre. Det er ingenting stygt som har skjedd mellom oss, men av og til funker ikke ting helt som man skulle ønske», var blant det Frigstad skrev på Instagram.

Minnene om den søte bondeflørten er derimot godt i minne for TV-seerne, og de er nå nominert til «Årets romanse».

ÅRETS NYKOMMER: Her er de nominerte til «Årets nykommer» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Bettina Buchanan og Johannes Magnussen

De tidligere «Ex on the Beach»-deltakerne Bettina Buchanan (27) og Johannes Magnussen (25) fant hverandre da de begge deltok i «Ex on the Beach Afterski».

EXPAR: Bettina og Johannes fant hverandre under innspillingen av skandaleserien «Ex on the Beach Afterski». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EXPAR: Bettina og Johannes fant hverandre under innspillingen av skandaleserien «Ex on the Beach Afterski». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

De er fortsatt stormende forelsket, og et av parene som kanskje kan smykke seg med «Årets Romanse».

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard

Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) fant hverandre da de begge deltok i «Farmen kjendis». Siden den gang har det gått slag i slag for paret, som i sommer endelig kunne kalle seg rette ektefolk.

GIFTET SEG: Det oppstod søt musikk mellom Vendela og Petter under «Farmen kjendis». Tidligere i sommer ga de også hverandre sitt ja. Foto: Espen Solli
GIFTET SEG: Det oppstod søt musikk mellom Vendela og Petter under «Farmen kjendis». Tidligere i sommer ga de også hverandre sitt ja. Foto: Espen Solli Vis mer

Bryllupet fant sted på Hotel Continental med familie og venner rundt seg. Både Kirsebom og Pilgaard var tydelig rørt da de giftet seg, og sistnevnte uttalte følgende til Se og Hør etter vielsen:

- Hun er verdens vakreste. Jeg er verdens heldigste.

Og nå kan de altså stikke av med prisen for «Årets romanse».

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Linni Meister og Morten Rognstad

Det ble ikke noe evigvarende lykke for beilerne som søkte kjærligheten i TV-programmet «Linni søker drømmeprinsen».

Det skulle derimot senere vise seg at lykken hadde snudd for Meister. Overfor Se og Hør kunne hun nemlig avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med bestevennen sin, Morten Rognstad.

KJÆRESTER: Linni Meister satset alt på bestekameraten Morten Rognstad. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KJÆRESTER: Linni Meister satset alt på bestekameraten Morten Rognstad. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå. Vi har utviklet følelser for hverandre og koser oss masse sammen. Jeg er veldig lykkelig, fortalte Meister til Se og Hør.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Nå viser hun derimot frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Anne Marit «AnneMa» og Dundar

I «Grenseløst forelsket» ble seerne kjent med et knippe nordmenn som har funnet kjærligheten på tvers av landegrensene.

Anne Marit Yuvali (63) og ektemannen Dündar (28) har delt både glede og frustrasjon med seerne, og mange gleder seg trolig stort over at også dette paret har muligheten til å stikke av med prisen for «Årets Romanse».

FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery +
FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery + Vis mer

Sophie Elise og Isak Dreyer

Realityparet over alle realitypar, Sophie Elise (27) og Isak Dreyer (28) fant tonen da de begge deltok i «Farmen kjendis».

Selv om ingen av dem har bekreftet eller avkreftet spekulasjonene som har florert rundt dem, har de skaffet seg en selvskreven plass på nominasjonslisten.

GOD TONE: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen fikk en god tone på gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2
GOD TONE: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen fikk en god tone på gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: - Gleder meg helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer