<strong>UTE ETTER FIRE DUELLER:</strong> Noman Mubashir og Nadia Khamitskaya var kledd for Bollywood-fest lørdag, men etter duell mot Lars Bohinen tok dansen slutt for NRK-kjendisen. Foto: Stella Pictures
UTE ETTER FIRE DUELLER: Noman Mubashir og Nadia Khamitskaya var kledd for Bollywood-fest lørdag, men etter duell mot Lars Bohinen tok dansen slutt for NRK-kjendisen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Noman ute etter sin fjerde danseduell

- Jeg kommer ikke til å gråte når jeg kommer hjem, sier Noman Mubashir.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Spillselskapet Unibets odds-eksperter trodde på forhånd at Noman Mubashir ville bli neste mann ut av «Skal vi danse», etter duell mot Lars Bohinen lørdag kveld.

Det gikk akkurat som oddsekspertene hadde trodd.

Den for anledningen Bollywood-inspirerte NRK-kjendisen og hans gravide danselærer Nadya Khamitskaya, måtte dermed ta den tunge veien ute av konkurransen. Dermed var flaksen slutt for «Lucky Luke», som Noman omtalte seg selv som før duellen.

- Jeg har fått god trening på det. Så jeg tror det blir Lucky Luke mot Billy The Kid, sa Noman.


For dette er langt fra første gang Noman har stått i fare for å ryke ut av TV 2-programmet. Hele fire ganger har han vært i danseduell denne høsten. Etter å ha overlevd tre ganger, måtte han omsider se seg slått.

- Jeg tenker at det har vært kjempegøy å få danset i sju programmer, og endelig fikk jeg danse Bollywood. Det har vært drømmen min. Tusen takk til alle som har stemt på meg.

- Det er leit, men det er ikke slik at jeg kommer til å gråte når jeg kommer hjem, sa Noman til TV 2 etter exiten.

Nå planlegger han en reise til Bangkok.

I det tredje programmet slo Noman ut den tidligere nestlederen i Krf Inger Lise Hansen, i det fjerde programmet ble den videre deltakelsen reddet av at Anders Jacobsen måtte trekke seg etter blindtarmoperasjon, og selv om han fikk med seg straffepoeng fra det programmet – også da i duell med Lars - klarte Noman seg også gjennom de to påfølgende ukene, og sist lørdag sendte han den svenske Hollywood-fruen Anna Anka på flyet tilbake til Los Angeles.

Lars har heller ikke vært ukjent med dansedueller denne høsten. I det andre programmet slo han ut Rachel, han vant duellen mot Noman da de møttes i programmet der ingen røyk ut fordi Anders Jacobsen måtte trekke seg, og lørdag var han i sin tredje duell.

Tre av fire dommere ville ha ham videre, men slik ville ikke publikum det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har brukt 860.000 på Anna Anka

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer