Nokas-raner malte Hagen

Johnny Thendrup ville fortsette der Vebjørn Sand slapp.

KUNSTINTERESSERT: Stein Erik Hagen - nå også portrettert av Nokas-raner Johnny Thendrup. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KUNSTINTERESSERT: Stein Erik Hagen - nå også portrettert av Nokas-raner Johnny Thendrup. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milliardær Stein Erik Hagen (50) var ikke særlig begeistret for portrettene Vebjørn Sand malte av ham og kona Mille-Marie Treschow. Men når Nokas-raner Johnny Thendrup tar penselen fatt, får pipen en annen lyd.


Rimi-Hagen har nå fått tilsendt et portrett av seg selv malt av Thendrup, og ifølge VG opplyser Hagen at portrettet er "ikke så helt gæærnt".


- Jeg vil ikke utelukke at jeg en dag kommer til å henge opp portrettet. Det er jo ganske kuriøst, sier den kunstinteresserte finansmannen til avisen og legger til at han synes det var hyggelig gjort av Thendrup å sende portrettet.


MER FIFFIG KUNST: Lager kjendisportretter på brødskiver


Thendrups advokat, Johnny Veum, bekrefter at hans klient har malt Hagen.


- Thendrups store hobby er å male. Han merket seg med interesse debatten som gikk mellom Hagen og Vebjørn Sand, i forbindelse med Sands portrettkunst., forteller advokaten og avslører at resultatet sett med hans øyne ble veldig bra.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer