TRAGISK: Jennifer Hudson med sin nevø Julian King. Den unge gutten har vært savnet siden fredag, og nå spekuleres det i om det er Julian som er funnet drept i en hvit SUV. Foto: All Over Press
TRAGISK: Jennifer Hudson med sin nevø Julian King. Den unge gutten har vært savnet siden fredag, og nå spekuleres det i om det er Julian som er funnet drept i en hvit SUV. Foto: All Over PressVis mer

Nok et likfunn i Chicago

Kan være Jennifer Hudsons 7 år gamle nevø

SEHER.NO: Politiet i Chicago melder at de har funnet liket av et barn, og undersøker nå om det kan være Julian King, nevøen til Jennifer Hudson (27).

Rettsmedisinerene har ennå ikke identifisert liket, men det sies å være av en sju år gammel mørkhudet gutt av samme opprinnelse som Julian, skriver TMZ. 

Liket ble funnet inne i en hvit Chevy Suburban 1994-modell. Det er den samme SUV'en som er eid av Jason Hudson (29), Jennifers myrdede bror.

Det var lørdag at moren og broren til "Dreamgirls"-stjernen Jennifer Hudson ble funnet drept i sitt hjem.

Samme dag arresterte politiet William Balfour (27), den fraseparerte mannen til Jennifers søster, men han er enda ikke siktet i saken.

Den hvite SUV-en ble imidlertid funnet bare noen kilometer fra området der politiet arresterte Balfour og skal i følge naboer ha stått der siden lørdag.

Kjøretøyet med det uidentifiserte liket har blitt tauet bort og står i en politigarasje.

Seher.no følger utviklingen i saken og kommer tilbake med mer!

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Identifiserte liket av familiemedlemmene