Nok er nok for superparet

Will Smith og Jada Pinkett skal ha tatt ut separasjon etter 13 års ekteskap.

<strong>BRUDD:</strong> Nok et Hollywood-par er separert. Denne gangen Will Smith og Jada Pinkett Smith som var gift i hele 13 år. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Nok et Hollywood-par er separert. Denne gangen Will Smith og Jada Pinkett Smith som var gift i hele 13 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:
De har i løpet av sitt 13 år lange ekteskap figurert som selve drømmeparet i Hollywood med sine suksessfulle karrierer, sitt åpne samliv og sine begavede barn. Men nå ser det altså ut til at ting har raknet for Herr og Fru Smith.

I følge nettstedet TMZ.com, som siterer intouchweekly.com, skal nemlig superparet nå ha tatt ut separasjon.

- Hva? In Touch har skrevet det? Jeg kjenner ikke til dette... Gud. Jeg går å legger meg igjen, skal Jadas talskvinne Karynne Tencer har sagt til TMZ da de ringte henne for å få bekreftet nyheten.

Det Norgesfrelste paret har sønnen Jaden (13) og (11) sammen - som begge har gått i mor og fars entertainer-fotspor.I forbindelse med filmen The Karate Kid, hvor sønnen Jaden spiller hovedrollen, var Will og kona i fjor på besøk hos Harald Zwart i Fredrikstad.

- Det er så fantastisk å ha fått lov til å jobbe med Harald, og få komme tilbake til Norge. Vi hadde jo gleden av å være her i forbindelse med Nobels fredspris-utdelingen i fjor, og jeg ble helt forbauset over skjønnheten til dette landet. Det å få være tilbake nå, på denne tiden av året er også veldig flott. Da vi fløy over i går, sa Will til meg «babe, dette er akkurat ditt type sted, det er så grønt og vakkert». Så vi håper vi får tilbragt litt mer tid her, sa Jada den gang.

Hollywood-paret har også vært åpne om hva de har gjort for å holde gnisten oppe i samlivet, nemlig akseptert at ektefellen har hatt sex med en annen:

- Vårt syn på saken er at du ikke unngår det som er naturlig, og at det kommer til å skje at man blir tiltrukket av andre mennesker. Hvis det ble aktuelt ville den ene part si til den andre: Prøv å forstå, jeg vil ha sex med noen, men jeg kommer ikke til å gjøre det hvis du ikke er med på det, fortalte Will til Ekstra Bladet i 2008.

Bruddet er foreløpig ikke bekreftet av paret. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjal Pippas bryllupskjole 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer