Nok en «Jersey Shore»-stjerne arrestert

Grunnlaget for arrestasjonen var ubetalte parkeringsbøter.

ARRESTERT 2: Ronald «Ronnie» Ortiz-Magro ble fulgt rolig ut av en politimann, og ble ikke satt i håndjern. Han ble så satt i varetekt.  Foto: All Over Press
ARRESTERT 2: Ronald «Ronnie» Ortiz-Magro ble fulgt rolig ut av en politimann, og ble ikke satt i håndjern. Han ble så satt i varetekt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Bare to uker etter at Nicole «Snooki» Polizzi (22) ble fengselet for å ha forstyrret ro og orden, er det nå Ronald «Ronnie» Ortiz-Magro som har kommet i trøbbel med politiet i Seaside Heights i Bronx, New York.

Søndag morgen rullet en politibil opp til «Jersey Shore»-stjernenes hus, og hentet Ronnie. Han ble fulgt rolig ut, og ble ikke satt i håndjern. Han ble så satt i varetekt. Grunnlaget for arrestasjonen var ubetalte parkeringsbøter.

- 15. august 2010 ble Ronald Ortiz-Magro satt i arresten for utestående parkeringsbøter. Dette fra to forskjellige jurisdiksjoner. En fra Annadale, New Jersey og en fra Stewartsville, New jersey. Ortiz ble transportert til Seaside Heights politistasjon, hvor han ble avhørt og så løslatt etter vi hadde kommet til enighet, skriver politiet ved Seaside Heights i en pressemelding.

Det ser ikke ut til at politiet i Seaside Heights er like fornøyd med «Jersey Shore»-stjernene som MTV-seerne, skriver Acces Hollywood.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!      

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er TV-stjernens fylletryne