Karoline Røed:

Nok en gladnyhet for «Farmen»-profilen

«He put a ring on it!», skriver hun.

FORLOVET: Karoline Røed deler nok en gledelig nyhet med følgerne sine. Foto: Privat
FORLOVET: Karoline Røed deler nok en gledelig nyhet med følgerne sine. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne den tidligere «Farmen»-deltakeren Karoline Røed (34) dele to gladnyheter - både at hun hadde fått seg kjæreste, og at de venter barn sammen.

Og som om ikke det er nok, har paret også nå tatt forholdet et stort steg videre. På Instagram avslører hun nemlig torsdag at de har forlovet seg.

«He put a ring on it!», skriver hun innledningsvis, etterfulgt av datoen 29. mai.

«20 år har jeg kjent deg, 10 år har jeg elsket deg, 2 år har jeg vært kjæresten din, resten av livet skal jeg være din wifey! Gledesrus, på det fineste stedet, den fineste dagen, med den fineste mannen», fortsetter hun.

Til Se og Hør forteller Røed at frieriet var både overraskende og hyggelig, og at hun «ble helt sjokkert».

- Det er over en måned siden nå, men vi syntes det var hyggelig å holde det for oss selv litt. Jeg ringte mamma og pappa på Facetime like etterpå og fortalte det, men jeg synes det har vært hyggelig å kalle han forloveden min bare for meg selv litt, forteller hun.

- Lykkerus

Frieriet fant altså sted i slutten av mai, og Røed forteller at det var på en av de første ordentlig varme sommerdagene.

- Sola skinte og det var deilig vær. Vi var på hytta vår ved Mjøsa, som vi er veldig glad i begge to. Vi satt nede ved vannet på svaberget - det var helt perfekt. Jeg spurte han om han ville være med og bade, men så svarte han «nei, vil du gifte deg med meg?», forteller hun om frieriet, og legger til at samboeren satt på kne foran henne da han spurte.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Den tidligere «Farmen»-deltakeren vet at forloveden er den hun vil tilbringe resten av livet med, men at de aldri hadde snakket om å gifte seg - derfor ble hun ekstra overrasket.

- Den ringen var ikke det viktigste, så derfor var det ekstra hyggelig at han spurte. Det ble tårer, endorfiner og lykkerus, innrømmer hun.

Tv-profilens utkårede er Ståle Svendby, og da Se og Hør snakket med henne i slutten av juni, hadde hun bare lovord å si om ham.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Fikk en liten smell

Hun har også tidligere fortalt at svangerskapet ikke bare har vært enkelt.

- Det har vært ganske tøft å være gravid, så ærlig må jeg være. Det har vært tyngre enn jeg hadde trodd, både fysisk og psykisk, sa hun til i april, før hun la til:

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Jeg fikk meg en liten smell. Jeg var kvalm veldig lenge, nesten halve svangerskapet. Det var det verste. Så hadde jeg én god periode, men da fikk jeg tidlig bekkenløsning. Hele coronasituasjonen har nok satt sitt preg på ting det også.

Hun innrømmet videre at hun er spent på sitt kommende liv som mamma.

- Jeg håper jeg vokser med ansvaret. Det blir en veldig fin opplevelse, som jeg skal ha sammen med en person jeg elsker. Så får jeg bare håpe at barnet arver hans rolige gener, sa hun.

Røed hadde termin i slutten av juni og paret venter en liten gutt sammen.

LES OGSÅ: - Vi har vært veldig heldige hittil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer