Nok en adopsjonsstrid

- Vi håper virkelig at dette går vår vei, sier misjonærparet som vil adoptere samme jente som Madonna.

ADOPTERER: Madonna og hennes kjære Guy vil atter en gang adoptere. Foto: AP/Scanpix
ADOPTERER: Madonna og hennes kjære Guy vil atter en gang adoptere. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå sloss popstjernen med det australske paret om å få adoptere en et år gammel jente fra Malawi, skriver Expressen.

SE HER: Madonna snakker ut om adopsjonsbråket

Superstjernen møtte lille Jessica på et barnehjem i Malawi tidligere i år. Nå vil hun også adoptere henne for å gi David, som bodde på samme barnehjem, en jevnaldrende søster.

- Jessica Kondanani var opprinnelig Madonnas førstevalg, sier sosialminister i Malawi Penstone Kilembe til Closer Magazine.

LES OGSÅ:
Angelina i harnisk etter Madonna-kritikk.

Men, også misjonærparet John Wilmot og Angela Wilmot vil ha Jessica!

De er allerede på god vei til å adoptere henne, og Expressen skriver at det australske paret har ventet mye lengre enn Madonna på å få barnet hjem til seg.

- Vi hørte at Madonna ville adoptere ei jente, og at det var vår Jessica! Men vi har kommet langt med adopsjonen allerede! Vi håper virkelig at dette går vår vei, sier Angela.

LES OGSÅ: Meg Ryan viste frem adoptivdatteren!

John og Angela har fra før fire adoptivbarn fra samme barnehjem, skriver Aftonbladet.

- Jeg så ei jente fra byen med redde øyne og et trist smil. Jeg tenkte "hun ser ut som meg". Jeg sa til Guy at vi måtte gi henne et hjem, har Madonna tidligere uttalt ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer