- Noen vil sikkert juble nå

Kristian Renés drøm om å vinne «Paradise Hotel» endte på bitreste måte torsdag.

RØK UT: Kristian René Johansen måtte torsdag forlate realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her er han sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
RØK UT: Kristian René Johansen måtte torsdag forlate realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her er han sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer
SEOGHØR.NO: Kristian René Johansen la ikke skjul på at han kun var med for å vinne da han tidligere i år sjekket inn på «Paradise Hotel» for andre år på rad.

Torsdag endte imidlertid seiersdrømmen kort og brutalt, da Kristian René (22) ble sendt hjem av sin erkerival Sander Johansen Kalstrup (22).

Da Sander fikk muligheten til å velge å sende hjem enten Kristian René eller Remi Osnes, nølte han ikke med å velge mannen som var med å tvinge ham ut tidligere i årets sesong.

Til Seoghør.no sier Kristian René at han skjønte hva som ville skje, da Sander fikk valget.

- Jeg skjønte at jeg kom til å ryke, for Sander ville jo ha meg ut. Men jeg er ikke bitter på ham, jeg hadde sikkert gjort det samme selv, sier han og ler.

Vekker sterke reaksjoner
Kristian René legger ikke skjul på at han har fått mange sterke reaksjoner fra TV-seerne etter at han sjekket inn i TV3s skandaleserie i år - både av den positive og negative sorten.

- Noen vil sikkert juble nå, over at jeg er ute. Det er mange folk som har kritisert meg, men også veldig mange som har støttet meg. Jeg velger å fokusere på det positive. Man bør ikke være med på «Paradise Hotel» dersom man er redd for å lage litt liv, sier han til Seoghør.no.


Fra lede en flertallsgruppe inn på hotellet, har Kristian René har Tromsø-mannen de siste ukene sett både sin venn Eirik Grande Garcia, sin medsammensvorne Magne Robberstad og sin eks-forlovede Tina Skovdal forlate hotellet.

Vil ikke spekulere
Mens Magne etter exiten sa til Seoghør.no at han trodde TV3 ville ha ham ut, så tror Kristian René motgangen like gjerne kan skyldes tilfeldigheter.

- Motgangen startet da Eirik røk, fordi han gjorde alt som jeg sa. Deretter ballet det på seg, men hva det skyldtes vil jeg ikke spekulere i. Det kan godt være tilfeldig.

- Selv om jeg røk ut har jeg imidlertid møtt mange fine folk, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Tror TV3 ville ha meg ut