- Noen vil nok arrestere meg på dette

«Farmen»-Andreas baserer livet på strenge kristne regler. Selv er han singel og har ett barn.

DISKUTERTE: - Er jeg lettkledd nå? Fordi jeg har på meg en shorts? spurte Cecile Holm (til venstre) i diskusjonen med Andreas. Marianne Otterlei og Ingvild Skare Thygesen var også meget kritiske til meningene som ble fremlagt fra «Farmen»-konkurrente Foto: TV 2
DISKUTERTE: - Er jeg lettkledd nå? Fordi jeg har på meg en shorts? spurte Cecile Holm (til venstre) i diskusjonen med Andreas. Marianne Otterlei og Ingvild Skare Thygesen var også meget kritiske til meningene som ble fremlagt fra «Farmen»-konkurrente Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag var det sesongpremiere på TV 2-programmet «Farmen». Og i det første programmet var det Andreas Nørstrud (27) som fikk desidert mest oppmerksomhet av dem alle - først og fremst for sitt noe oppsiktsvekkende syn på kvinner.

- Jeg synes dere jentene er alt for lettkledde her i «Farmen», sa han i programmet, før en av de unge jentene, Cecilie Holm (24), raskt slo tilbake.

- Er jeg lettkledd nå? Fordi jeg har på meg en shorts? undret hun.

Nørstrud legger ikke skjul på at han mener kvinner bør kle seg «sømmelig» for ikke unødvendig å friste menn som befinner seg i nær omkrets. 27-åringen baserer store deler av livet sitt på sin kristne tro, noe som innebærer at han også er tilhenger av flerkoneri og at han har et konservativt syn på homofile.

Ifølge «Farmen»-deltagere har Andreas også uttalt at den dagen han gifter seg - da skal det være med en jomfru. Selv har han imidlertid en sønn fra et ikke-ekteskapelig havarert forhold...

Da Seoghør.no møtte alle deltagerne under presselanseringen av programmet i august, la han heller ikke skjul på at noen nok kunne reagere på nettopp det faktumet.

- Ja, jeg har jo en unge selv, så det kan hende at noen arresterer meg på dette. Men jeg står likevel for den moralen som jeg mener er best for samfunnet. Jeg mener at sex er forpliktende og danner rammen for det livet man skal leve, sa Andreas til Seoghør.no den gang.

«Farmen»-deltageren er meget kritisk til hvordan mange velger å leve livet i dag.

- I dag hopper man bare videre til neste blomst, og det er skadelig for dagens samfunn. Det er selvsagt viktig å feie for egen dør, men «Farmen» er likevel en god anledning for meg til å si hva jeg mener.

- Hvordan tror du at de andre deltagerne - og TV-seerne - vil reagere når du gir uttrykk for meningene dine?

- Mange synes nok at meningene mine er mosegrodde. Andre vil nok ha respekt for meg. Jeg tror nok at flere enn man tror er enige med meg.

«Farmen»-deltager Ingvild Skare Thygesen (19), ga i mandagens episode tydelig uttrykk for avsky for lettkledd-diskusjonen som nettopp hadde rammet dem.

- Jeg ble helt sjokkert. Jeg har aldri møtt en person med sånne meninger før, sier hun i programmet.

Under pressemøtet i august forklarte Tuddal-mannen hvorfor han tenker som han gjør, og hvorfor han har så sterke meninger som mange mener at han har.

- Min tro er forankret i det bibelen sier. Og jeg definerer meg selv som kristen, noe som da er ensbetydende med at bibelen er min autoritet. Retningslinjene i bibelen er retningslinjene for meg. Jeg står for den moralen som er best for samfunnet. Lett bekledning hos jenter liker jeg ikke, man må ta hensyn til sine omgivelser, sa han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trodde ikke at noen kunne være så gal  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer