Idris Elba:

- Noen vil hate det

Skuespiller Idris Elba overrasker med ny karriereretning.

NYTT FOKUS: Stjerna vil legge fokuset et annet sted enn på skuespillerjobben. Foto: Joel C Ryan/Envision/NTB
NYTT FOKUS: Stjerna vil legge fokuset et annet sted enn på skuespillerjobben. Foto: Joel C Ryan/Envision/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Idris Elba (49) er et kjent fjes for mange, etter å ha dukket i store filmer som «The Suicide Squad», «The Fast and the Furious» og ikke minst spilt selveste Nelson Mandela i «Mandela: Long Walk To Freedom».

Noe kanskje ikke alle vet om stjernen, er at han også har jobbet med musikk ved siden av skuespillerkarrieren. Han kan blant annet skryte på seg DJ-jobb på bryllupsfesten til prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) i 2018, og året etter på musikkfestivalen Coachella. Det skriver People.

- Holdt på å besvime

Nå avslører 49-åringen overfor Vanity Fair at han håper å lene seg vekk fra skuespilleryrket for å satse fullt på musikken framover.

- Noen tenker kanskje: «vel, det blir døden for skuespillerkarrieren hvis musikken din er dritt». Jeg har vært borti utfordringene på Internett gjennom alle år. Så nå har jeg indre ro og har tatt mitt valg. Noen vil elske det og noen vil hate det, forteller Elba til Vanity Fair.

Videre forklarer skuespilleren at det er svært tidkrevende å drive med både musikk og skuespill.

- Det er veldig vanskelig å spille inn en film og så gå rett i studio eller lage en sang. Det er som å lage en sufflé samtidig som du bygger en murvegg, spøker han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.