SANGGLAD: Ingrid Haukland imponerte sitt norske publikum stort under årets X Factor på TV 2. Men kom helt til dammercamp, men fikk aldri delta i finalerundene. Foto: TV 2
SANGGLAD: Ingrid Haukland imponerte sitt norske publikum stort under årets X Factor på TV 2. Men kom helt til dammercamp, men fikk aldri delta i finalerundene. Foto: TV 2 Vis mer

- Noen trodde jeg var gravid

Men den tidligere X Factor-deltageren «driter» i hva folk mener.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere i år fikk TV-seerne se at sangtalentet Ingrid Haukland (24) på overraskende vis røk ut av X Factor allerede før finalerundene hadde startet. Nå skal den unge jenta synge sammen med selveste Alexander Rybak under julekonserten hans i Trondheim.

Tidligere i år var Haukland en del av Team Joddski i «Det store korslaget» på TV 2. Det gikk ikke helt hikkefritt for seg. Til Seher.no forteller nemlig Ingrid at noen trodde hun var gravid under TV-produksjonen.

- Ja, det var noen som trodde jeg var gravid. Jeg er jo ikke akkurat liten, jeg vet ikke om jeg bare hadde luft i magen. Men jeg syntes det bare var komisk, gravid var jeg ikke, sier Haukland til Seher.no.

Haukland vet ikke hvem som satte ut graviditetsryktene. Ifølge henne selv, fikk hun bare høre det gjennom andre.

- Men jeg er kommet dithen i livet at jeg ikke tar meg nær av slike ting. Jeg er veldig komfortabel i min egen kropp. Folk kan distansere seg fra en person de ikke kjenner, det kan jo være misunnelse også det. Enkelte er bare sånn, og det er deres problem. Jeg driter i hva folk sier, mener det blide sangtalentet.

Gravid, det var altså ikke den tidligere X Factor-finalisten. Men kanskje blir hun det i framtiden, om ikke helt ennå.

- Man vet jo ikke, kanskje blir jeg gravid om noen år, smiler hun til Seher.no.

Neste uke skal Ingrid Haukland altså synge sammen med Alexander Rybak i showet hans «Swinging home for Christmas» i Trondheim. Rybak selv er overlykkelig over at hun takket ja til å stille.

- Jeg har gjort et røverkjøp. Eller... Det blir vel litt feil å si. Jeg har virkelig skutt gullfuglen, sa han på telefon til Seher.no tidligere denne uka.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var ikke slik det så ut på tv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer