STØTTER SOPHIE ELISE: Paradise Hotel-vinner Eileen Eriksen sier hun også har opplevd at noen tar intime bilder av henne mot hennes vilje. Foto: Rune Bendiksen/ TV3
STØTTER SOPHIE ELISE: Paradise Hotel-vinner Eileen Eriksen sier hun også har opplevd at noen tar intime bilder av henne mot hennes vilje. Foto: Rune Bendiksen/ TV3Vis mer

- Noen tok intime bilder av meg

«Paradise Hotel»-vinner Eileen Eriksen kjenner seg igjen i kjendisbloggeren Sophie Elises historie.

SEOGHØR.NO: Lørdag avslørte kjendisblogger Sophe Elise Isachsen (21) at hun vil gå til kamp for strengere rettspraksis mot folk som sprer intime bilder av andre på nett, uten deres tilatelse.

Utspillet kommer et halvt år etter at et bilde av Harstad-jenta i en intim situasjon ble spredd til mange personer.

- I mitt tilfelle er bildet tatt uten tillatelse. Men det er ikke poenget. Jeg har tatt lettkleddbilder tidligere og sendt i fortrolighet til en privatperson. Og det bør være lov. Å spre bilder av andre er en helt annen sak, så denne «slutshamingen» av meg som person, har vært grusom, sier Sophie Elise til VG.

Nå får Sophie Elise støtte av årets «Paradise Hotel»-vinner Eileen Eriksen (23). Hun har nemlig opplevd det samme.

KJEMPER FOR STRENGERE STRAFF: Sophie Elise Isachsen tok lørdag til orde for strengere straffer mot personer som sprer intime bilder av andre uten deres tilatelse. Foto: Samfoto/Scanpix
KJEMPER FOR STRENGERE STRAFF: Sophie Elise Isachsen tok lørdag til orde for strengere straffer mot personer som sprer intime bilder av andre uten deres tilatelse. Foto: Samfoto/Scanpix Vis mer

- Skremmer meg

Til Seoghør.no sier hun at hun heldigvis fikk slettet bildet før det havnet på internett.

- Jeg har også opplevd at noen tok bilder av meg, men jeg fikk stoppet det og slettet dem.

- Det skremmer meg veldig når jeg leser saken om Sophie Elise. Det er utrolig skremmende at ting kan skje så fort uten at en selv har noen kontroll på det!

I et innlegg på sin blogg tar hun til orde for mye strengere straffer til mot de som ikke holder seg til avtalte grenser:

«Mitt store spørsmål er - hvordan kan vi som enkelt personer, bidra til at slike saker får en straff? Hvordan skal unge mennesker som blir utsatt for lignende saker, kunne stole på det norske rettsystemet når det gang på gang vises at det ikke blir gjort noe med det alikevel?».

Ny kjæreste

Etter torsdagens Paradise Hotel-finale avslørte Eileen til Seoghør.no at hun har mer enn premiepengene på 150 000 kroner å smile for om dagen.

- Jeg er nok ikke helt singel lenger. Jeg holder på med en veldig snill og søt fyr som jeg har kjent en stund. 

Eileen vil ikke røpe navnet på sin nye flamme, men hun sier de kjente hverandre før hun ble med i «Paradise Hotel».

Det at hun og hennes nye kjæreste har kjent hverandre lenge, synes hun er svært behagelig.

- Jeg synes det er veldig godt å tenke på at han kjente meg før jeg ble et kjent navn. Det føles betryggende, og vi har det veldig bra sammen. Det er jo mange som vil bli kjent med meg nå kun fordi jeg er et kjent navn, sier hun.

Se intervju med årets «Paradise Hotel»-vinnere:

LES OGSÅ: - Jeg er ikke helt singel lenger