Levi Try og Øyunn Krogh:

- Noen ting jeg gruer meg til

Øyunn Krogh og Levi Try ble først kjent gjennom «Sommerhytta» - nå er førstnevnte aktuell i «Farmen kjendis».

POPULÆRE: Levi Try og Øyunn Krogh har blitt et populært par den siste tiden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POPULÆRE: Levi Try og Øyunn Krogh har blitt et populært par den siste tiden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor overrasket kjæresteparet Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) alle da de til slutt sto igjen som vinnerne av TV 2-programmet «Sommerhytta», og dermed også vant sin egen hytte.

I etterkant har begge gjort seg bemerket i norsk offentlighet, blant annet da Try tidligere i år kunne overraske med ny jobb, og Krogh er en del av «Farmen Kjendis» som kommer på nyåret.

Se og Hør tok kontakt med det populære paret for å høre hva de har drevet med den siste tiden.

- Jeg har jo blitt influenser da. Det var ikke planen, men det er veldig gøy og jeg koser meg masse. Så må jeg jo passe på å smi mens jernet er varmt. Jeg håper på mer TV, og det er det vi jobber mot, men det er også andre morsomme baller i lufta, forteller Krogh kryptisk.

«SOMMERHYTTA»: Øyunn Krogh og Levi Try vant «Sommerhytta», men ikke uten å støte på problemer på veien. Video: TV 2 «Senkveld med Helene og Stian» ser du fredag kl. 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo Vis mer

- Gruer meg

Men det er ikke bare hun som har hatt full timeplan. Også Try har hatt litt å holde fingrene i denne høsten. Han er nemlig en av programlederne i en episode av TV 2-programmet «Ekte»:

- Det er et opplysningsprogram for ungdom og unge voksne hvor man går inn på ulike tema, blant annet økonomi. Foreløpig er jeg med i én episode, men det kan bli mer, forklarer 24-åringen.

Og mer ser det ut til at det blir. Begge to hinter om noen hemmelige prosjekt, og om få uker er det endelig klart for «Farmen kjendis» - og denne sesongen er det mange som har sett frem til.

- Når man er med på noe vil man det skal bli populært. «Sommerhytta» begynner å bli en stund siden og det er en litt annen type reality. Produksjonene er ute etter ulike ting, og bringer frem andre følelser - så det er noen ting jeg gruer meg til, forteller Krogh.

SA OPP JOBBEN: «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh sa opp jobben. Slik er livet som arbeidsledig. Video: Øyunn Krogh / Tiktok Vis mer

Hun legger til at hun føler hun tok det meste med en god dose humor og var bevisst på hvordan hun selv spilte spillet. Men det blir likevel intenst, og når ingen har lyst til å reise hjem så kan det fort bli både konfrontasjoner og intriger.

- Det bringer frem situasjoner man ikke bare er stolt av.

En som imidlertid ser frem til å følge 26-åringen på TV, er kjæresten:

- Det gleder jeg meg til. Det blir nok både spennende og veldig gøy å se på. Hun gjør seg godt på TV, roser han.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

Hyttejul

Da paret vant «Sommerhytta», vant de også hytten de hadde bygd. Den er lokalisert på Lyseren, ikke langt unna Oslo - hvor de bor til vanlig. De tilbringer derfor mye tid der, og i år blir det også julefeiring på hytten.

- Jeg skal faktisk feire jul der med mine foreldre, forteller Try.

Krogh på sin side har en litt større kjernefamilie og feirer derfor julekvelden hjemme i Ås med familien. Men selv om duoen ikke feirer selve julaften sammen, får de likevel tilbrakt litt juletid med hverandre:

- Vi skal hjem til Øyunns familie første juledag, forteller Try.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

Og etter julen venter et nytt år med nye muligheter, og Try benytter derfor muligheten til å komme med en liten spådom:

- 2022 blir Øyunn sitt år, også skal jeg vinne «Farmen kjendis» i 2023!

LES OGSÅ: Avdekket flere avvik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer