<strong>TRIVES:</strong> Lene Alexandra liker å kaste seg ut i nye ting. I januar blir hun å se i Hotel Cæsar på TV 2. Det gjør også Marte Sæteren, som spiller Vanessa. Foto: Thomas Horni / Seher.no
TRIVES: Lene Alexandra liker å kaste seg ut i nye ting. I januar blir hun å se i Hotel Cæsar på TV 2. Det gjør også Marte Sæteren, som spiller Vanessa. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Noen synes sikkert at jeg driter meg ut

Lene Alexandra trives med presset i «Hotel Cæsar».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag kveld var det klart for årets «Hotel Cæsar»-julebord. Kjendisene strømmet til ærverdige Posthallen i Oslo i snøværet. Blant dem var Lene Alexandra Øien (29), som i januar gjør sin debut i TV-serien.

- Jeg trives veldig godt. I «Hotel Cæsar» er det mange bra folk og god kjemi. Alle har tatt meg imot med åpne armer. Det går unna og er kjempegøy, sier Lene Alexandra til Seher.no.

Den tidligere «Skal vi danse»-vinneren gjorde sin skuespillerdebut med en liten rolle i filmen «Tomme Tønner». Nå spiller hun er større rolle, som kjendisbloggeren Lexie. Hun innrømmer at presset er stort, men det plager henne ikke.

- Jeg liker å kaste meg ut i nye ting som jeg i utgangspunktet ikke kan. Da blir det ekstra mye press på meg, og det trives jeg med. Da kan folk se om jeg driter meg ut eller ikke. Og det er sikkert noen som synes at jeg gjør det, men sikkert noen som synes jeg er flink også.

Øien har blitt tatt godt imot av de andre skuespillerne, og det er setter hun pris på. Stjernen hevder «Hotel Cæsar» ikke er helt ulikt «Skal vi danse».

- Det er intenst og ligner litt på «Skal vi danse», bortsett fra at alt nå går på manus. Men det er deilig, og det oser i blodet. Og jeg gjør mitt beste, selv om jeg ikke har den samme erfaringen som de andre. Jeg er veldig takknemlig for at de andre er så snille mot meg.

Til TV-våren blir Lene Alexandra aktuell i to forskjellige programmer. I tillegg til Cæsar-debuten, er hun også med i TVNorge-programmet «71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis».

- Det blir en del nytt i 2011. Nå har jeg vært gjennom en rolig periode og vært mer anonym den siste tiden, og det synes jeg har vært veldig fint. Jeg trives bedre med det, enn når det er masse trykk på meg hele tiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha mann og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer