DEILIG Å VÆRE HJEMME: Reinert innrømmer at det er veldig deilig å være tilbake i hjembyen Haugesund, etter å ha tilbragt mye tid blant amerikanere i LA de siste årene. Fredag delte han ut pris under Amanda-utdelingen.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
DEILIG Å VÆRE HJEMME: Reinert innrømmer at det er veldig deilig å være tilbake i hjembyen Haugesund, etter å ha tilbragt mye tid blant amerikanere i LA de siste årene. Fredag delte han ut pris under Amanda-utdelingen. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Noen stjerner har litt ego

Seher.no møtte stjerneregissør Ray Kay i Haugesund..se video!

I HAUGESUND (SEHER.NO): Se Ray Kay snakke om stjernene nederst i saken!

Norske Reinert K. Olsen (31), også kjent som Ray Kay, har de siste årene skapt seg et stort navn både her hjemme og i USA som en svært dyktig musikkregissør og fotograf.

Blant annet har 31-åringen hatt oppdrag for superstjerner som Beyoncé, P. Diddy, Snoop Dogg, Backstreet Boys, Nick Lachey, Christina Milian og Melanie C.

Fredag var regissøren tilbake i hjembyen Haugesund for å dele ut pris under Amanda-utdelingen, og i intervju med Seher.no lørdag innrømmet han at det var veldig godt å være hjemme.

- Det er kjempeherlig! Og det er fantastisk å være blant så mye nordmenn etter å ha vært for det meste rundt amerikanere i det siste. Det er forfriskende å være blant mine egne. Det var jo her jeg vokste opp, så Haugesund ligger i hjertet mitt, og jeg er utrolig stolt av at Haugesund har fått til denne filmfestivalen og Amanda, smiler han til Seher.no.

Tidligere denne måneden ble nordmannen nominert til hele fem priser i forbindelse med årets MTV Video Music Awards, som går av stabelen 13. september. Deriblant for Lady Gaga-videoen "Pokerface", som har blitt en megahit verden rundt.

- Det var utrolig morsomt. Jeg visste ikke at videoen var så populær at den kom til å bli nominert til én pris, og så ble det fem! Så jeg er totalt forbløffa. Det var morsomt, veldig stas, forteller han.  

I løpet av de siste årene har den LA-bosatte 31-åringen knyttet bekjentskap med flere store stjerner, og innrømmer blant annet at han har god kontakt med popstjernen Christina Milian, som var en av de første han jobbet med.

Men selv om han ser på det som et privilegium å få jobbe med flere av musikkbransjens største navn, innrømmer han også at det kan være litt utfordrende til tider.

- De aller fleste har vært utrolig greie. Noen har selvfølgelig hatt litt ego, men det setter jeg litt pris på, for ofte er det sånn at de er litt mer interessante for meg å jobbe med. Skal man være skikkelige stjerner må man ha litt ego, men de trenger ikke være drittsekker da, humrer han, og legger til at det har hendt at han føler seg "litt liten" i stjernesirkuset i Los Angeles:

- Ja, mange ganger egentlig. Mange ganger føler jeg at nå kan jeg skikkelig tabbe meg ut, men så har det gått bra. Det har egentlig vært litt sånn at det har lønt seg å ta sjanser for meg. Så jeg tenker ok, gi gass, og så forhåpentligvis går det bra. Det har gått bra til nå da, så det er bare å fortsette med den tanken.

Les mer om Ray Kay på hans hjemmeside! (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tiptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Enrique elsket ideen min!

Se videointervju med Ray Kay nedenfor:[obj:media:7965]