- Noen ny restaurant blir det ikke

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm avviser ryktene.

ÅPNER IKKE NY RESTAURANT: Mesterkokk Eyvind Hellstrøm avviser ryktene om at han har planer om å åpne ny restaurant.  Foto: TV3
ÅPNER IKKE NY RESTAURANT: Mesterkokk Eyvind Hellstrøm avviser ryktene om at han har planer om å åpne ny restaurant. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  I 2009 stengte mesterkokk Eyvind Hellstrøm (62) dørene til gourmetrestauranten Bagatelle i Oslo, etter over 27 års drift.

Siden den gang har det gått en rekke rykter om at mesterkokken, også kjent fra TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp» , har planer om å starte opp en ny restaurant.

Nå slår imidlertid Hellstrøm tilbake mot rykteflommen, og avviser at han har planer om å gjøre restaurant-comeback, skriver VG.

- Nei. Noen ny restaurant blir det ikke, sier han til avisen, men innrømmer samtidig at man «aldri skal si aldri».

- Jeg har lært meg at man aldri skal si aldri, men nå finnes det såpass mange nye, unge talentfulle kokker som kan ta ansvar. Men jeg kan godt bistå og bidra med min kunnskap, men jeg savner ikke å være restaurantsjef.

62-åringen har tidligere fortalt Seher.no at det er hans travle kalender som er en av årsakene til at han ikke ønsker å starte opp en ny restaurant.

- Jeg vet at dersom jeg skal satse må jeg bruke all min tid på det. Samtidig har jeg drevet restaurant så lenge at jeg ikke trenger å bevise noe. Så for øyeblikket har jeg ingen planer, sa han til Seher.no i september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Kroppen hennes er veldig flott