- Noen må ha helt noe i drinken min

«Paradise Hotel»-deltageren advarer andre jenter etter den skremmende opplevelsen.

HUSKER INGENTING: «Paradise Hotel»-deltageren Nina Svorkås sier til Seoghør.no at hun er sikker på at noen hadde dop i drinken hennes da hun under en bytur i Trondheim ble så beruset at hun ikke aner hvordan hun kom seg hjem. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
HUSKER INGENTING: «Paradise Hotel»-deltageren Nina Svorkås sier til Seoghør.no at hun er sikker på at noen hadde dop i drinken hennes da hun under en bytur i Trondheim ble så beruset at hun ikke aner hvordan hun kom seg hjem. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nina Svorkås (21) er en av deltagerne som denne sesongen nyter solen, deltar i intrigespillet og fester i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men at festing også kan føre til ubehagelige opplevelser, har den blide trønder-jenta selv fått erfare.

Kort tid før hun satte seg på flyet til Paradise-innspillingen i Mexico, våknet hun nemlig opp hjemme hos seg selv, uten å vite hvordan hun hadde kommet seg hjem eller hva som hadde skjedd.

- Det var en ekkel opplevelse. Noen må ha helt noe i drinken min ute på byen, selv om jeg ikke skjønner hvordan det kan ha skjedd.


- Jeg pleier aldri å bli så full at jeg ikke husker noe, og jeg har heller ikke husket noe mer i etterkant. Fortsatt aner jeg ikke hvordan jeg kom meg hjem. Det er skremmende, sier hun til Seoghør.no.

Svorkås - som til daglig studerer jus - var på en bytur med flere venninner i Trondheim, slik hun har vært flere ganger før, den kvelden episoden skjedde.

- Jeg pleier å være flink til å passe på meg selv, men denne gangen er det tydeligvis noe som har skjedd. Jeg drakk ikke spesielt mye den kvelden.


- I dag er jeg bare glad for at jeg kom hjem. Det kunne jo gått mye verre.

Etter episoden sier hun at hun har blitt enda mer forsiktig, og ber andre jenter om også å ta sine forholdsregler når de er ute på byen.

- Gå aldri fra drinken din, og kjøp alltid din egen drikke. Du vet aldri hva som kan skje, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føltes som ren mobbing

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer