- Noen jenter vil bare rett til køys

DJ Broiler har fått kjenne suksessen på kroppen etter at de begynte å herje norske hitlister.

Se utdrag fra DJ Broilers opptreden på «Allsang på grensen» øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: DJ Broiler herjet hitlistene med singelen "Afterski" vinter. I mai kom deres andre singel "Vannski", som har blitt en av sommeren store slagere.

Torsdag er de klare for TV 2-programmet «Allsang på grensen», en oppgave bandet gikk løs på med mye energi.

Drøye sangtekster, grilldress-faktor og partyfaktor er viktige ingredienser når DJ Broiler står på scenen, men hemmeligheten bak suksessen er ikke så komplisert.

- Det er å ha det like gøy når man lager musikken som det skal være når man hører på den etterpå – og at det er lekent hele veien, sier Mikkel Christensen (20).

- Og så er jo klesstilen veldig viktig da. Man må ha på seg noe som ser helt forjævlig ut, men som blir bra på scenen, sier Simen Auke (21).

Mange henvendelser fra jenter
Guttene innrømmer at de får en del meldinger fra fans på Facebook og mer oppmerksomhet fra jenter enn tidligere.

- Det er faktisk ikke så ofte vi blir kjent igjen på gaten, men vi hadde en episode på stranden for litt siden der mange småjenter kom bort og ville ta bilde og sånn, men vi får mest meldinger på facebook. Og vi skal ikke legge skjul på at det blir mer oppmerksomhet fra jenter nå enn før, forteller Simen.

- Ja, det blir en del meldinger, og man merker fort hvilke jenter som er interessert i å bli kjent med oss eller om de bare vil rett til køys.

- Vi har måttet være litt ekstra forsiktig så vi ikke går på en kjempesmell. I våres fikk både jeg og Simen oss kjærester så nå er det litt mer ordnede forhold, innrømmer Mikkel.


I kveld kan du se Dj Broiler på Allsang på grensen på TV2 kl. 20.00. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!