- Noen hviler på laurbærene og andre får vind i seilene

Tor Fløysvik syntes Hanne Sørvaag viste enorm progresjon den siste uken.

SEOGHØR.NO:  Hanne Sørvaag vant over Ben Adams i «Skal vi danse» finalen lørdag kveld. En som både har gitt komplimenter og latt seg sjarmere av den flotte blondinen er dansedommer Tor Fløysvik. 

Dommerne kommenterte at sangeren har blitt mye bedre til å danse den siste uken før finalen, og Fløysvik synes seieren var fortjent.

- Hun har gjort en kjempeinnsats den siste uken. Noen sover litt på laurbærene og andre har virkelig fått riv i seilene. Hun fikk rev i seilene og reiste seg voldsomt, sier Fløysvik til Seoghør.no rett etter resultatet ble lest opp. 


- Mener du det er Ben som har hvilt på laurbærene?


- Nei, det skal jeg ikke si. Det var veldig close, men jeg er veldig veldig imponert over Hannes innsats i finalen.

Fløysvik trodde ikke at Hanne ville vinne konkurransen før han så henne danse lørdag kveld. 

- Jeg nullstiller meg før finalen. Jeg har åtte gangers erfaring med hvor slitsom den siste uken er. Veldig mye kan skje der, det har vi sett før.  

Også dommerkollega Christer Tornell var imponert over finaledansene. 

- En fantastisk opplevelse som alltid. Det blir bedre og bedre for hvert år. Fy søren for en jobb finalistene har gjort. Det var kjempebra. De skulle fremføre tre danser, men de klarte det til de grader. Det sto høyt i taket, rakett i rompa neste, spøkte Tornell. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Overser småfeil i finalen