- Noen har vært bekymret for forloveden hans

«Skal vi danse»-partnerne Hanne og Egor snakker ut om romanseryktene med Egors forlovede.

Se hele innslaget med Hanne, Egor og Benedichte ca 00:40 minutter ut i Se og Hør Weekend TV ovenfor!

SEOGHØR.NO: Etter å ha tilbragt høsten sammen, har «Skal vi danse»-vinnerne Hanne Sørvaag (32) og Egor Filipenko (24) utviklet et nært vennskap.

Hanne har skrytt partneren opp i skyene under flere av sendingene, og deres gode kjemi har fått romanseryktene til å svirre. Se og Hør Weekend TV møtte de tidligere dansepartnerne hjemme hos Egor, der de snakket om ryktene sammen med Egors forlovede Benedichte Bjerke (24).

- Noen venninner har uttrykt litt bekymring for hva Benedicthe synes om at jeg skryter så mye av Egor. Men da har jeg heldigvis kunnet berolige dem ved å fortelle at Benedicthe har vært i salen hver lørdag, og at hun virkelig har heiet oss frem, forteller Hanne.

Egor og Benedichte forlovet seg i sommer, og sammen har de sønnen Theo på ett år og fire måneder. Benedichte understreker at hun overhodet ikke har vært sjalu på den gode tonen mellom forloveden og flotte Hanne.

- Jeg kunne aldri valgt en bedre dame å dele Egor med enn Hanne. Hun har virkelig fått vist Egors beste og gitt ham skryt, ros og tilbakemeldinger som ingen tidligere dansepartnere har gjort, sier hun til Seoghør.no.

Se resten av intervjuet i Se og Hør Weekend TV øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er bryllupsplanene avslørt