LESS IS MORE - ELLER? Noen har for mye, andrehar litt for lite. Verden er urettferdig, dere... Foto: All Over Press/Stella Pictures
LESS IS MORE - ELLER? Noen har for mye, andrehar litt for lite. Verden er urettferdig, dere... Foto: All Over Press/Stella PicturesVis mer

Noen har mye, andre lite...

Hvorfor kunne ikke Pamela få litt stoff av Diana? Her er ukens verste kjendisantrekk!

SEHER.NO: I disse adventstider tenker man ofte på de som har litt mindre enn andre. Denne uken er det Pamela Anderson som har litt for lite der andre lever i overflod.

Visst har den tidligere Baywatch-stjernen fantastisk flotte ben til å ha fylt 41 år, men det er da ingen unnskyldning for ikke å ta på seg benklær?

Pamela sikrer seg dermed en plass på Seher.nos verst kledd liste for uke 50, og der er hun sannelig i celebert selskap.

Diana Ross tyll-inferno fra Nobel-konserten og Paula Abduls "Pirates of the Caribbean"-inspirerte TV-antrekk er også på listen over ukens mest grusomme kjendisantrekk. Det samme er artisten Fergie og "Pulp Fiction"-stjernen Samuel L. Jackson.

Men hvem er aller verst? Igjen er det du som bestemmer nettopp det. Se bildene av ukens fem kandidater i bildespesialen nederst i saken, og stem på den du mener får absolutt strykkarakter i avstemningen til høyre.

Har du et forslag til ukens verst kledde? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Oi, der røk kjolen!