- Noen glemte igjen BH-en hjemme

Det var ikke bare de sterke følelsene som fikk forbipasserende til å stirre på stjerneparet Christine Teigen og John Legend i New York.

SEOGHØR.NO: Den halvt norske modellen Christine Teigen har tidligere avslørt at hun ikke er glad i å bruke undertøy.

På en fotoshoot i New York mandag avslørte hun at det ikke var løgn, ettersom brystene flere ganger holdt på å dette ut av blusen hennes, som hadde en svært dyp utringning.

- Noen glemte igjen BH-en hjemme, skriver avisen Daily Mail i en kommentar til bildene, som ble tatt på gaten midt på dagen.

Også Christines ektemann, artisten John Legend var med på fotoshooten.

Kysset foran kamera og i pausene

PÅ TUR MED HUNDEN: Christine og John hadde også selskap av sin hund Puddy under fotoshooten. Foto: All Over Press
PÅ TUR MED HUNDEN: Christine og John hadde også selskap av sin hund Puddy under fotoshooten. Foto: All Over Press Vis mer

De to så ut til å stortrives med jobben sin, for de smilte og lo og kysset hverandre flere ganger både foran kamera og i pausene.Ingen så ut til å være bekymret for Chrissys antrekk.

Selv smilte hun bare og lo, da stylisten ba henne være forsiktig med å bøye seg fremover.

Den rutinerte modellen har posert lettkledd en rekke ganger tidligere, blant annet i den berømte badedraktutgaven til bladet Sports Illustrated.

Etter at hun i fjor giftet seg med John Legend i Nord-Italia, designet Teigen sitt eget sexy badetøy til bryllupsreisen.

– Vi drar tilbake til Maldivene på bryllupsreise. Jeg vil ha på meg badetøy for ektemannen min som får meg til å føle meg sexy. Jeg vet at andre kvinner føler det på samme måte, så jeg ble inspirert til å designe en kolleksjon, fortalte hun til magasinet People.

LES OGSÅ: La ut bilde av strekkmerkene sine