GJENSTRIDIG: Elghunden Oscar gjør alt for å slippe å gå tur. Foto: benchtowel
GJENSTRIDIG: Elghunden Oscar gjør alt for å slippe å gå tur. Foto: benchtowelVis mer

Noen ganger vil bikkja bare ikke...

Elghunden Oscar gjør alt for å slippe å gå tur! Se video!

SEOGHØR.NO: For mange hunder er det å gå tur dagens høydepunkt, men for enkelte er en god lur i varmen et mye mer kjærkomment alternativ.

En av disse er elghunden Oscar, som nå er blitt en internett-favoritt.

I klippet, som du kan se lenger ned i artikkelen, gjør hunden alt for å slippe å gå utendørs, til tross for eierens iherdige forsøk.

Til tross for at hunderasen er avlet for jakt, ser det ut som om den firbente syvsoveren er mer innstilt på å telle sauer i drømme foran peisen...

Kanskje vil han i fremtiden satse mer på inneaktiviteter som sin banjospillende artsfrende, som også har fått mange fans på sosiale medier.

Eller kanskje vil han ta opp kampen om tittelen «verdens mest tålmodige hund» med Bailey fra Omaha i USA.

Den bikkja har fått over 11 000 følgere på Instagram takket være sine mange svært originale bilder, som blant annet vedhugger og bilvasker.

- Jeg bestemte meg for å ta bilder av at hun gjør menneskelige ting, fordi hun ser ut til å nyte det like mye som vi gjør. Akkurat som at andre hunder gjør triks, er dette Baileys triks. Og hun setter ekstra stor pris på godbitene hun får etterpå, sier hundens eier.

LES OGSÅ: Denne katten har du neppe sett maken til...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.